onsdag 15. oktober 2014

Kidsleep

KidSleep My First Alarm Clock er barnets første vekkerklokk. Denne klokken har både analoge visere og digital skjerm, slik at det blir enkelt for barnet å lære seg klokken. Her får du søvntrener som viser om barnet skal sove eller stå opp, vuggesanger, vekkerklokke, nattlampe og klokke i ett! Kan brukes helt fra de er nyfødte som en tradisjonell nattlampe.


Valg mellom nattasanger. Tradisjonell nattlampe med hel front.

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Aidez votre enfant à dormir plus longtemps, à se rassurer et se déplacer la nuit,à gérer leur temps. Réveil, veilleuse, alarme enfant, montre pour enfant. Den fungerer også som et vanlig digitalur for voksne.


Størstefrøken ble i en alder av tre plutselig mørkeredd og NEKTET lystett gardin. Iløpet av vinteren gikk det greit, men når våren kom merket vi at det ble tidligere og tidligere morgen. Mammaaaa…det er måååÅÅÅÅååårn!


Grøss, det er jo overhooode ikke morgen… det er natta men eldstefrøken var av en helt annen oppfatning.

Norges største barneutstyrskjede med over butikker. Vi har fokus på service og sikkerhet. En liten kanin viser barnet når det er greit å stå opp. Kid Sleep Moon er det nyeste medlemmet av Kid Sleep familien. Kid`Sleep er en klokke som viser barnet om det skal sove eller kan stå opp ved hjelp av bilder.


Denne nye modellen kommer med innsovning og oppvåkninhgs funksjon. Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg.


Help your children to sleep longer, feel more confident at night, and manage their sleep time. Alarm clock, nightlight, alarm chil watch for children. Claessens Kids - Kid’Sleep Moon er både en vekkeklokke til barn, og et hjelpemiddel for å lære barnet gode sovevaner Dette søte og morsomme barnevekkeruret Kid’Sleep Moon viser ditt barn når det er tid til å sove, og når det er tid til å stå opp. Vi vil gjerne høre fra deg! KidsSleep Globetrotter er reisevarianten av den populære KidsSleep klokken.


Denne nattlampen kan slås sammen og går på batteri. Den hjelper barn som ikke har lært seg klokken enda med å vite om det er sovetid eller tid for å stå opp ved hjelp av illustrative bilder som lyser. Lampen stilles inn og.


SAM søvntrener, nattlampe og klokke.

Små barn har ikke samme begrep om tid som voksne har. Deres dag begynner når de åpner øynene sine, og slutter når de lukker dem. SAM er en søvntrener og nattlampe som hjelper barnet å forstå når det er tid for å stå opp. Sam åpner og lukker øynene på bestemte tider for å vise barnet når det er tid for å sove og når det.


Barnerommet vil man ha så trivelig som mulig for de små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg