tirsdag 14. oktober 2014

Brukt fotoutstyr

Velkommen til bruktmarkedet her på foto. Skandinavias største nettsted for salg av brukt fotoutstyr. Stort utvalg i brukt fotoutstyr.


Vi har til enhver tid masse spennende bruktutstyr til salgs, og er den største forhandleren av brukt fotoutstyr i landet. Alt vi selger brukt er i fungerende stand og fornuftig priset. Vi gir 3mnd garanti på alt vi selger brukt dersom ikke annet er avtalt.

Brukt fotoutstyr til salg. Her finner du vårt utvalg av brukt fotoutstyr. Vi har selv inspisert og rengjort utstyret og tilbyr 3-måneders garanti. Tilstandskategorier på vårt bruktutstyr: A - Utstyret fremstår som nytt, ingen merker eller slitasje.


Mindshift fotosekk liter, kjøpt ny av meg. Lite merke på en innerlomme, se bilde. Mange muligheter til å tilpasse. Scandinavian Photo er trygt for deg som kunde.


Utover at vi gjøre grundige kontroller på de brukte produktene før vi selger de videre, gir vi deg minimum tre måneders garanti på alle våre bruktvarer.

Stjørdal Foto får du konkurransedyktige priser og stort utvalg innen det beste av fotoutstyr. Begynner fotoapparatet og bli gammelt, burde det egentlig vært stilt ut på et museum. Få bedre bilder med en universal linse til mobiltelefonen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Selv om både kamera og objektiver har innebygd bildestabilisering, kommer du ikke utenom å bruke kamerastativ når det skal gjøres skikkelig. Her får du syv gode grunner til å alltid pakke med et stativ i fotovesken. Fotobutikk - mange forhandlere har også brukt utstyr.


Vi driver også med innbytte og salg av brukt fotoutstyr. Prisen er vanligvis litt høyere enn ved privatsalg, men du får en garanti for at objektivet er testet, og sjekk selvfølgelig hvilken garanti de gir på brukt utstyr, eventuelt rest av nygaranti. Du får også en kvittering med på kjøpet. Hva skal jeg gøre, hvis jeg kjøper privat?


Denne varen er brukt. Vi gir måneder garanti på alt vi selger brukt dersom ikke annet er avtalt. På våre bruktsider finner du full oversikt over hva vi har inne til enhver tid. Tilstand: Meget god Original emballasje: Nei Tilbehør : Frontdeksel, bakdeksel. Merk at produktet som selges er brukt , og selges som det er.


Ubrukt fotoutstyr selges. Det er pakket opp, men aldri brukt ( skade på ene bagen som inneholder to laken i svart og hvit samt stativ).

Som man kan se på bilder inneholder pakken lamper, alle med stativ og pose til dette ( pluss den i gull på bildet). Her kan du kjøpe og selge blant annet fotoutstyr , elektronikk og datautstyr. Buyer en gratis markedsplass på nett.


Norges største gratis markedsplass på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg