mandag 20. oktober 2014

Bursdagsdikt til barn 1 år

Her kan du kunne finne bursdagsdikt som kan passe til både en venn, et barn eller noen i familien. Leter du etter et dikt for barn ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet flere dikt som kan være morsomme for barna. Dikt for barn – av 5.

En syngende giraff er ofte på tur, med vennen sin snegla, som alltid er så sur, men giraffen er en luring og kjenner til et triks, for det å joike høyt, gjør snegla mindre. Tekst til bursdagskort Her finner du en rekke eksempler på tekster som passer å skrive på bursdagskortet. Bursdagsdikt Å glede jubilanten med et koselig dikt er sjelden en dårlig.


BAMSENS FØDSELSDAG I skogen skulle være fest hos Bamsefar i lia for Bamsen fyller femti år omtrent på denne tia. Gamle snille Bamsen vår fyller femti år i år. Hei hurra for Bamsefar som er så snill og rar. Og ugla fløy fra tre til tre og ropte hele natten i morgen skal det være fest hos Bamsen klokken atten.


En varm og god bursdagsklem til deg!

I det minste er du ikke så gammel som du blir neste år ! Gratulerer med dagen! I vår alder, er eneste måte å se ung ut å legge til minst et tiår når vi blir spurt hvor gamle vi er. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker.


Neste gang du tenker på vakre ting, så ikke glem å tenke på deg selv. Du er kanskje ikke så ung som du var i går, men yngre enn du kommer til å bli i morgen. Alder - antall år Antall: sitater og ordtak. Se også hyggelige bursdagshilsener og morsomme sitater på fødselsdagskortet, eller ta en titt på varme ord og vers om vennskap.


Morsomme sitater til bruk på f. Jeg har funnet frem litt av hvert du kan skrive i kortet til noen som har bursdag. Slik arrangerer du barnebursdag til barn på eller år. Er du på utkikk etter et bursdagsdikt til en som blir år og myndig? Tips til barnebursdag når barnet fyller 1 1 eller år.


Lek morsomme bursdagsleker som stolleken, hviskeleken, haien kommer, stiv heks og fiskelek når du arrangerer barnebursdag for barn som er eller år. Bursdager er naturens måte å fortelle oss at vi bør spise mer kake!

Som mange kvinner på min alder - er jeg år gammel. Hun er blond og har blå øyne. Barn er avhengige av jevn tilførsel av energi og næringsstoffer for å vokse og utvikle seg optimalt. Et sunt kosthold for barnet ditt behøver ikke være vanskelig å få til. Her er noen tips til hvordan barn i alderen til år kan oppmuntres til å spise sunt.


Trenger du et godt sitat? Noen som sitter på slike dikt? Har to eldre sønner, hver av dem har et dikt jeg har funnet innrammet over senga, fra mamma til sitt barn (11-åringen vil absolutt ha det på gutterommet, tror de syns det er veldig koselig og godt) Ganske dype, pene dikt.


Nå prøver jeg å lete frem til tredjemann, fo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg