mandag 6. oktober 2014

Mønster på strikket bokstaver

I disse strikke og hekletider er det på sin plass med et aldri så lite tips! Det artig å skrive bokstaver på luer og annet håndarbei På denne siden finner du mønster på mange ulike alfabeter du kan bruke. På facebooksiden kan du sende meldinger eller gi kommentarer, eller spørre dersom du lurer på noe. Besøk Jorid på Ravelry, verdens største strikkeforum!


Der er det er mange som har strikket Jorids mønster , og du kan du se hundrevis av eksempler. Du kan enkelt designe dine egne brev og passe dem inn i din lue eller skjerf mønster.

Hvis du er bare å lære å lage bokstaver , prøve å finne en lue eller skjerf mønster i stockinet sting (fronten er alle strikk masker) for området der du vil at bokstaver. På neste rettsidep setter du en flyttbar markering rundt p etter den 1. Fortsett slik på rettsidep: 1. Finn arealet av strikkemønster hvor du vil plassere dine brev. Hvis kantene på din lue eller skjerf er strikket i en ribbet mønster , ville du ønsker å plassere bokstavene over ribbing. Telle antall masker fra brevet ditt design og dividere med to.


Arbeidet strikkes ovenfra og ned med rundfelling og nordisk mønster på bærestykket. Strikket genser i DROPS Alpaca.

Størrelse S - XXXL. Han spiller fotball tåler ikke ullgarn. Akrylgarn Fotball laget er: SARPSBORG 08. I litt store bokstaver. Her er link til gruppa: Bittamis design for strikkelystne - trykk på de blå bokstavene.


Noen som kan hjelpe meg. Og på toppen av det hele så har jeg funnet ei gruppe som har laget fine magebånd som en kan ha rundt det man strikker. Blant klesplaggene finner du oppskrifter på luer, ponchoer og mye annet.


Hvis du har lyst til å friske opp garderoben din, er vår flotte clutch eller filtveske noe for deg. Mønster til bokstaver ? Tusen hjertelig takk for alle koselige kommentarer på bloggen min Setter veldig stor pris på det. Jeg fikk flashback til egenproduserte luer i ungdomsskolen - med masse farger og striper og mønster - og navnet strikket med store bokstaver innfelt foran. Jeg holder på med et babyteppe, og trenger mønster til.


Rigmors unike stil er å kombinere ensfarget og flerfarget garn. På den måten blir det flotte tepper med mye liv, uten at mønsteret blir komplisert. Baby pleddet som jeg har strikket måler omtrent 70x6kcm.


Det er et lite pledd som passer veldig bra til et nyfødt barn.

Fordi babyer vokser fort så kanskje ønsker du å strikke det større. Vamsegarn på pinnestr. Pass på å få midten på oversiden av votten rett over midten på M-en. Her finner dere bånd med tekster om hvem som har laget plagget eller annet håndarbeid.


Det er mulig å bestille slike bånd med eget navn. Minstebestilling er da 1stk. Når dette er ferdig strikkes og man har strikket ein omg rødt - skal ma felle videre slik: strikk så rett sammen - gjenta dette heile veien , rundt. Det ble økt en maske i begynnelsen av hver omgang.


Og siden jeg ville ha to farger på hver lapp, strikket jeg til halve nøstet var brukt opp, passet bare på at det var nok tråd igjen til å bruke når lappene skulle synes sammen senere, før jeg begynte å felle en maske i begynnelsen av hver omgang. Velg Garn og deretter utgåtte garnkvaliteter. For en god tid tilbake hadde jeg et innlegg om strikkede lyslykter. Disse var strikket i et mønster som heter snørehullsflette.


Legg opp masker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg