tirsdag 21. oktober 2014

Combi badekar

Produkter til en garantert lav pris og rask levering! Sparmax har badekar med dusj til markedets beste priser. Best på pris og kvalitet. Flere modeller med ulik lengde og bredde. Kjøp badekar hos Trademax.


Combi badekar

Alltid lave priser og et stort utvalg! Combi er designet slik at den passer perfekt på bad med skråtak! Kombinert badekar og dusjkabinett som passer for store og små. OBS: nakkestøtten kommer i fargen hvit, og ikke i svart som avbildet. Rund hodeende for ryggen og stor dusjoverflate ved fotenden.


Combi er designet slik at den passer perfekt på bad med skråtak! Combi kan oppgraderes til boblebad med vanndyser. Pris Combi dusjkabinett med boblebad kr. Det perfekte dusjbadekaret laget i titanlegert stålplate av høyeste kvalitet. Leveres med bunnventil og utløpsrør.


Badekarets volum er på 1liter. Må kompletteres med helfrontstativ med front- og endepanel. De færreste tenker vel særlig mye på dette med badekar dersom det ikke allerede er ett der en bor. Og dersom det er et badekar der fra før blir det vel også mer usannsynlig at en bytter i et nytt. Rektangulært badekar.


Finnes i flere størrelser. Dersom du ønsker innmurt badekar , skal du velge kar uten front- og endepaneler. Produseres i slitesterkt, hvitemaljert stål. Vil du nyde en varm og afslappende float om aftenen, kan et badekar være præcis, hvad du har brug for til en god nats søvn. Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg.


Combi badekar

Tips: Tenk først og fremst på hvor stort badekar du har plass til. Vi har kvalitetsbadekar i alle utførelser og prisklasser. Våre badekar er levert av anerkjente europeiske produsenter. Nedenfor kan det søkes på type badekar og på badekarets lengde. Gå direkte inn på produsent og deres serier om det ønskes andre størrelser eller løsninger.


Et badekar skaper trivsel på badet og gir mulighet for avslappning og ro for hele familien. Vi mener at dette er noe alle fortjener, og tilbyr derfor kvalitetsbadekar til rimelige og gode priser. For deg som kunde kan du enkelt kjøpe et badekar online hos oss og få det fraktet hjem til deg. Fleksibel finansiering. Se alle våre modeller.


Combi badekar

En ekstra sikkerhet når du bader eller dusjer. Festes enkelt med sugekopper. Elegant og romslig badekar i glassfiberarmert sanitetsakryl fra Skaraborg-serien til Camargue.


Gustavsberg Kombi badekar i størrelse 150x70cm er et lekkert og slitesterkt badekar i emaljert titantstål. Her kan du velge om du vil handle helfront-eller halvfrontstativ. Begge settene dekker to sider av badekaret. Får jeg lov til å spørre om det er noen spesiell grunn til at dere må ha en slik kombiløsning, og ikke kan bruke et vanlig badekar med dusj over og dusjvegg langs kanten?


Combi badekar

Slitesterkt frontpanel i sanitetsakryl fra Skaraborg-serien til Camargue. Gustavsberg er en svensk produsent av sanitærporselen, badekar , baderomsmøbler, blandebatterier og dusjløsninger. De er eid av VilleroyBoch noe som sikrer god kvalitet og utførelse.


Svunnen er den tiden hvor nesten alle badekar var støpt i samme form, uten tanke på design. Borte er de dagene hvor bading fortonte seg som en nødvendighet og mindre som en gledelig adspredelse. Behovene er veldig ulike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg