fredag 11. desember 2015

Bussruter

Bussruter i Norge - vi har et goodt tilbud av kollektivtrafikk og det er lett å reise med buss i storbyer som oslo, bergen og trondheim, såvel som for folk på bygd og utkantstrøk. Før du reiser er det lurt å sjekke at alt er på plass. Lurer du på hva du kan ha med deg på bussen, regler for dyr eller fasiliteter på bussen, se fanen På bussen under. Reis med ekspressbuss i Norge. Her finner du informasjon om våre billetter, hvor og hvordan du kjøper billett.


Kjøp bussbilletter, søk etter reisemuligheter, finn avganger, rutetabeller og ruteinfo. Les også om bestillingstransport. Lavere priser på bussen.


Sarpsborg og Fredrikstad (Nedre Glomma) redusert. Hold Ctrl-tasten nede. Rutetabeller og linjekart. Hva er avgangsskilt? Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.


Bussruter

Vi justerer mellomtidene på strekninga Sogndal-Hella på avgangen frå Sogndal skysstasjon kl. Bli med på Fjellsportfestival i Sogndal 19. Avgangen går frå Sogndal skysstasjon kl. Med bratte fjell, dype daler, nydelige fjorder og snørike vintre er Sogndal den ultimate plassen å drive fjellsport.


Akutte trafikkavvik. Se på og last ned rutetabeller i PDF-format. Våre skoleruter lages det ikke egne rutetabeller på, men du finner til enhver tid oppdaterte skoleruter i vår reiseplanlegger.


I Vestfold kjører Tide Buss på kontrakt for Vestfold Kollektivtrafikk AS på rutebussene Sandefjor Larvik, Horten med mer. For ruter, takster og annen informasjon se Vestfold Kollektivtrafikk AS sine nettsider. I daglinje: = Måndag, = Tysdag, = Onsdag, = Torsdag, = Fredag, = Laurdag, = Søndag, D = Dagleg, S = Skuledagar, X. Telemark fylkeskommune, ved avdeling for areal og transport.


Se endringene for din bussrute under. Tabellar for delar av Sunnfjord kommune (tidlegare Førde og Naustdal kommune), sørlege delar av Kinn (tidlegare Flora kommune), Bremanger, samt tabell for bybuss i Florø. Europa, og eneste i Norge, basert på nettbestilling og nettbetaling. Ny praksis for ungdomskort fra Kolumbus. Kystbussen og Kolumbus.


Bussruter

Klikk her for mer info. Vi har for tiden flere ledige stillinger. Last ned ønsket ruteinfo eller bruk søkefeltet for å finne rutetabeller. Postet av Sørlandsruta den 23.


Alt innhold på Ofoting er beskyttet av lov om opphavsrett. Kristiansand – Farsund. Det er ikke anledning til å bruke tekst, bilder eller annet innhold i noen form uten å ha innhentet tillatelse eller å ha ervervet brukslisens.


Bussruter

Trønderbilene AS er blant Norges største busselskaper med 7ansatte, 5busser og en årlig omsetning på 6mill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg