mandag 14. desember 2015

Søknad sommerjobb

Vi skreddersyr din CV og jobbsøknad slik at den blir profesjonell og skiller seg ut. Målet med søknaden er at den som leser søknadsteksten skal få lyst til å møte deg, og invitere nettopp deg til intervju. Det finnes ingen entydig fasit på hvordan du skal skrive en søknad , men noen generelle tips er verdt å følge.


En søknad skal være kort og presis (omtrent en A4-side) og svare på det som spørres etter i jobbannonsen. Her finner du en ferdig søknad.

Hvilke jobber kan du søke på, og hvordan finne drømmejobben? Start jakten tidlig, de beste jobbene går først. Det er mange om beinet, men er du kjapp i avtrekkeren er det mer å velge mellom.


Så bra at du ønsker å få deg en sommerjobb i en matvarebutikk! Beste tipset når du skal. Kom gjerne med noen eksempler i søknaden på erfaringer som gjør at vi blir trygge på deg som arbeidstaker.


Som for eksempel: Jeg har sittet barnevakt for broren min eller jeg har vært i elevrådet.

Legg sjela i søknaden. Ikke bare skriv: Jeg vil tjene penger og derfor trenger jeg en sommerjobb. Stendi - En sommerjobb utenom det vanlige. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. For noen stillinger kreves det at du fyller år før første arbeidssdag (se stillingsbeskrivelser).


Du må også være motivert og ha lyst til å ha sommerjobb hos oss. Her har du eksempler på CV-er og søknader. Husk at du kan skrive på mange måter og at dette bare er forslag. Hvert år søker Bø Sommarland 2toppmotiverte og blide medarbeidere.


Fyller du år i løpet av sesongen og har lyst på en sommerjobb du sent vil glemme? Kanskje er det akkurat deg vi leter etter! Husk at søknaden du sender inn er vårt første møte med deg som mulig ansatt hos oss. Hvert år begeistres over én million små og store gjester hos oss i Dyreparken, mye takket være de 2menneskene som jobber med underholdningen store deler av året. Du trenger ikke å laste opp et søknadsbrev, vi er mer interesserte i hva du svarer på spørsmålene i søknadsskjemaet.


Man tenker veldig mye på alt man vil ha med i søknaden , og så blir språket kun et verktøy for å det frem.

Egentlig bør det jo nærmest være motsatt, sier han. Søknaden min er jo veldig kort, som du ser. Jeg begynte med en lengre søknad som jeg etterhvert skrelte ned til dette. Royal Caribbean drukner i søknader om sommerjobb.


SOMMERJOBB : Om man får denne sommerjobben kan man vente seg to uker til havs på to av verdens største cruiseskip. Hvordan blir søknaden behandlet? Vi har mange intervjuer, og det kan derfor ta tid før du hører fra oss etter at du har vært på intervju. Når du har fylt ut søknaden elektronisk vil du innen timer motta en e-post med bekreftelse på mottatt søknad.


Spør om de har mottatt søknaden og hvordan de vurderer dine muligheter. Er det ingen åpning nå, så spør om de har noen gode råd om hva du kan gjøre for å få mulighet til å bli en aktuell kandidat senere. Sommerjobb I denne bransjen er antall sommerjobber nesten halvert Les hvor det blir vanskeligere å skaffe seg sommerjobb – og hvor du bør søke isteden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg