mandag 7. desember 2015

Hva er utdrikningslag

Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi.


Hva er utdrikningslag

Hemmeligheten er jo ikke at du arrangerer utdrikningslag , overraskelsen er selve tidspunktet og hva dagen inneholder. Spør venner, kolleger, naboer og folk i nettverket inkludert for eksempel foreninger og idrettslag. Utdrikningslag er fra gammelt av en tradisjon forbeholdt menn. Herrene møttes i mørk dress til et godt målti en god sigar og skålte for brudens helse. Dette var en formell begivenhet arrangert av brudgommens far eller forlover.


Hvordan ser brudens drømme- utdrikningslag ut? Sjekk også med venner og familie, hva de tror hun vil like. Da er du på riktig sted.


Ditt utdrikningslag er dømt til å bli en stor suksess når du har oss på laget. Hvis du interessert hvordan du kan arrangere utdrikningslag aktivitet, les gjerne vår. Vi kan hjelpe deg med helikopter til utdrikningslag.


Men sjekk først hva som er mulig. Du må selv skaffe landinhgstillatelse, Prisen pr minutt er kr. Jeg lurer litt på hva som er normen når det kommer til utgifter i utdrikningslag. For å lage et personlig preg på utdrikningslaget kan man legge inn leker, oppgaver eller rebusløp for bruden eller brudgommen. Jeg har ikke diskutert utdrikningslag.


Hva er utdrikningslag

Her er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre, men siden fantasien ofte gjør nettopp det gir vi dere mer enn forslag til hva man kan finne på. Tradisjonen med utdrikningslag. Før folk blir smidd i hymnens lenker er det en god gammel tradisjon at forloverne arrangerer utdrikningslag for bruden eller brudgommen!


Før var det vanlig å ha utdrikningslaget dagen før bryllupet, men i dag er det vanligste å arrangere utdrikningslaget – uker før bryllupet. Selv om noen synes det er gøy å få den utvalgte til å drite seg ut i sitt eget utdrikkingslag, finnes det også de som synes dette er harry. Det nærmer seg min venninnes utdrikningslag. Jeg tenkte å få til en liten spørrelek, der jeg stiller brudgommen en del spørsmål, og får han til å svare hva han tror bruden vil svare.


Hva er utdrikningslag

Noen som har ideer til spørsmål? Er helt blank på sånt, og dette er det aller første utdrikningslaget. Men hva med å få en hjelpende hånd til å guide deg gjennom prosessen? Vi tar det faktisk enda et steg lenger: hva med at vi gjør all tenkingen, så kan du lene deg tilbake og konsentrere deg på drikkingen. Kidnapp bruden, og la henne unne seg litt spa og velvære før den store dagen.


Ta dere en dukkert i bassenget på THIEF SPA, nyt alle fasilitetene som er tilgjengelig og skravle i vei om planleggingen av bryllupet eller hva som helst annet. Hva utdrikningslaget vil komme til å koste avhenger av hvor mange dere er og hvilke dere er. Forsøk å komme frem til en pris per hode som er overkommelig og som inkluderer alle. Hva den enkelte er villig til å betale gir deg også en pekepinn på hva slags aktiviteter dagen kan tillate seg å inneholde.


Her finner du produkter til å feire tidenes utdrikningslag ! Dette er gjerne en dag – eller helg, man sent glemmer! Det er ikke meningen at hun skal få bestemme aktiviteter eller vite noe om hva som skal skje, men det er heller ikke meningen at hun skal grue seg til en dag som bare skal være positiv. Derfor er det viktig at hun presiserer hva hun absolutt ikke vil eller eventuelt frykter. Bruden skal hedres, ikke dummes ut.


Her vil du finne idéer til aktiviteter og tips til planlegging som vil gjøre utdrikningslaget til en stor suksess. Har man fått æren av å være forlover i et bryllup, kan det være godt å få tips om hva man kan finne på i et eventuelt utdrikningslag for brud eller brudgom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg