fredag 16. juni 2017

Gratis utdanning for voksne

Gratis utdanning for voksne

Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Finn laveste nettpris her. Hvis du ikke har voksenrett kan du få plass dersom det er ledig plass ved et opplæringstilbud.


Da er opplæringen gratis. Du kan også søke om å ta videregående som privatist. Da må du betale selv. Voksne kan søke Lånekassen om lån og stipend. Voksenopplæring er videregående opplæring som er tilpasset voksne.


For å ha rett til opplæring for voksne må du være over år,. Søknad og inntak -vidaregåande skule. Utdanning og karriere. Ungdom utanfor opplæring (OT) Vidaregåande utdanning for vaksne. Gratis agronom- og gartnar- utdanning for vaksne.


Karriererettleiing for vaksne. Meir om utdanning og karriere. Nærings- og samfunnsutvikling.


Norsk Det er mange aktører som promoterer gratis nettkurs, men det er ikke alle som har lik definisjon av hva et nettkurs egentlig er. Et nettkurs skal, i våre øyne, være et kurs du kan ta når og hvor som helst. Stortinget har vedteke lovendringa. Dette innebærer en rett til opplæring som vil gi deg studiekompetanse, yrkeskompetanse eller grunnkompetanse. Se her for informasjon.


Retten gjeld frå det året du fyller 25. Alle som er over år og som trenger det, har rett til gratis opplæring. Fylkeskommunen har ansvar for videregående opplæring, også for voksne.


Du kan ta generell studiekompetanse, yrkeskompetanse eller grunnkompetanse som voksen. Ta videreutdanning og etterutdanning hos NKI Nettstudier - Nordens ledende leverandør av utdanning på nett. Vi tilbyr videreutdanning innen en rekke fagområder, og du kan ta enkle kurs, større studium eller komplette utdanningsløp. Noen av kursene er gratis , mens du må betale for de fleste.


Gratis utdanning for voksne

Kunnskapsdepartementet. Academic Earth viser oversikt over nettbasert. Du kan få godkjent hele fag eller deler av fag. Kompetansebeviset angir hvilke mål i læreplanen for hvert fag som er godkjent.


Tilbudet skal være gratis og tilpasset behovet til den voksne , både når det gjelder ti ste lengde og progresjon. Noen voksne har en lovfestet rett til videregående opplæring. Kontakt fylkeskommunen for nærmere opplysninger om videregående opplæring for voksne. Du får også gratis veiledning om utdanning og vurdering av realkompetansen din hvis du har voksenrett. Er du over år, kan du ha rett til gratis videregående utdanning.


Gratis utdanning for voksne

Voksenretten gjelder for dem som ikke har fullført videregående opplæring tidligere. Hva er videregående opplæring for voksne ? Du kan ha rett til gratis opplæring fra og med det året du fyller år dersom du ikke har fullført videregående skole. Det er norskkurs både på dagtid og på kvelden – på flere skoler i Oslo. Melsom videregående skole tilbyr, i samarbeid med Studieforbundet næring og samfunn i Vestfol nettbasert agronomutdanning for voksne. Arbeider du i landbruksnæringa eller har interesse for fagfelt innen landbruk?


Da kan voksenagronomutdanning være noe for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg