torsdag 22. juni 2017

Kreative aktiviteter for barn

Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Kreative ideer: ting å lage med barna en regnværsdag. Surt vær ute er topp for å kose seg inne. Her er ideer til ting dere kan lage sammen, med materialer dere sannsynligvis har liggende.


Barn er ivrige etter å eksperimentere, og som en mor bør du dra nytte av denne naturlige følelsen av nysgjerrighet ved å oppmuntre deres oppfinnsomhet.

La barna utfolde deres kreative evner med spennende idéer til innendørs og utendørs aktiviteter. Her på siden finner du masse av barnevennlig inspirasjon med veiledninger. Kreativ inspirasjon og ideer med trinn-for-trinn videoer og grundige veiledninger.


Liv Judit Olsen er bloggeren bak kreativhverdag. Når hun finner på aktiviteter med barna prøver hun å se tilbake på egen barndom, da skjermen var en mindre del av hverdagen. Tommelfingerregler for å være kreativ med barna : Å perle er både gøy og er noe barna kan ta vare på for å henge opp i huset. Drager, papirfjær kan også fint lages med barna. Så bare å hente fram saksen!


Steiner dere finner ute kan også få et nytt ansikt, ved å bruke maling til å gi de et nytt liv.

Vi som jobber pedagogisk i barnehagen kan bidra mye til slike kreative AKTIVITETER for barn i forhold til forskjellige fagområdene rammeplanen beskriver. Hva kan man finne på med barna når det regner ute? Heldigvis finnes det morsomme aktiviteter for barn som kan gjøres inne. Her er ti forslag til innendørsaktiviteter for små barn hjemme, for foreldre som ønsker litt fri en regnværsdag.


Ved kreative aktiviteter styrkes fantasien, skapergleden og den kreative tenkningen. Vi har tatt i bruk dette på småbarnsavdeling, og barna syns det er veldig spennende. Vi erfarte at små grupper på 3-egnet seg til dette. Alle med barn vil imidlertid vite hvor vanskelig og pinlig det er når den lille du bare ikke vil sitte stille (eller vær stille). Mens den ene gruppen lager sitt bilde, skal de andre barna holde seg stille med ryggen vendt mot dem.


Denne aktiviteten består av å jobbe i grupper for å lage en statisk scene, noe liknende et 3D-bilde. Når bildet er fullført, snur de andre barna seg og ser lydløst på det. Kjente festligheter som brettspill, bading, skiturer og snøballkrig fyller feriene med gode minner for store og små. Likevel kan ferien være lang, og da kan behovet for andre kreative gjøremål være stort. Vi har satt sammen en liste med spennende ting du kan gjøre med barna , som forhåpentligvis kan bidra til nye, flotte tradisjoner.


I idebanken er vi ofte kreativ med barn. Og med papptallerkener får vi virkelig brukt fantasien. Man kan gjøre uendelig mye moro med disse runde små.


Gode idéer til kreative aktiviteter for børn. Mangler du inspiration til indendørs og udendørs aktiviteter for børn, som er fulde af kreativitet, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos CChobby finder du nemlig masser af kreativt legetøj og ikke mindst gode og spændende idéer til kreative aktiviteter til børn. Barnehagen må legge til rette for og videreutvikle barnas kreative prosesser og uttrykk. Gjennom arbeid med kunst, kultur og kreativitet skal barnehagen bidra til at barna. Juleverksted for barna.


I programmet kan du også legge inn juleleker for barna. Vi gir deg ideer, enkle oppskrifter, handlelistene som hjelper deg, og tipsene som gjør det gjennomførbart til at de små barna kan lage sine egne, enkle julegaver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg