torsdag 22. juni 2017

Makrell i tomat emballasje

Bestill billig emballasje til din bedrift. Makrell i tomat er en naturlig og god kilde til det gunstige omega-3-fettet samt vitamin D. Vi har funnet den aller sunneste for deg. Overraskende mange varianter av makrell i tomat finnes i butikken, og det er ikke ett fett hva du velger!


Hvorfor makrell i tomat er så sunt. Fet fisk som makrell er en viktig del av et sundt og godt kosthold.

Emballasje merket med oksiderende, akutt giftig, eksplosjonsfarlig,. Nye emballasje , nye utfordringer. En overgang fra metallboks til for eksempel kartongløsning (for eksempel Tetra Recart), vil innebære en betydelig investering og omlegging i produksjon og prosess, med nye fylle- og lukkesystemer, og ombygging av vognene i autoklavene for å sikre lik varmebelastning. Nå har påleggsfisken makrell i tomat vært under forskerens luper. De ville finne ut i hvor stor grad makrellen blir påvirket av lagringstid og hvorvidt smaken og sunnheten blir dårligere av hermetiseringsprosessen.


Metallgjenstander som eksempelvis gryter, panner, sykler eller emballasje som er merket som ekstremt brannfarlig, oksiderende, giftig eller eksplosivt skal leveres på kommunens bemannende gjenvinningsstasjoner. Det skal heller ikke settes igjen på ubemannede returpunkter i nærmiljøet. Kopper, glass, ildfaste former, glass i rammer og lignende kan inneholde krystall, keramikk, eller andre stoffer som ødelegger for gjenvinningsprosessen for glassemballasje.


Derfor skal knuste kopper og glass som ikke er emballasje kastes i restavfallet.

Pakk dem godt inn slik at renovatørene som skal håndtere restavfallet videre ikke skader. Stabbur- Makrell er desidert størst på markedet med prosent, men den får konkurranse av flere varianter fra kjedenes. Det er sunt, billig og enkelt. Hvert år spiser nemlig både store og små 1millioner skiver med Stabbur- Makrell.


La makrellen trekke i kjøleskap til neste dag. Bruk makrell i tomat som pålegg på brød eller med nykokte poteter og salat. Tips: Du kan gi tomatlaken en annen smak ved å bruke hakkede tomater med basilikum eller chili. Tekst og foto: Birgitte Simensen Berg Emballasjefrie tomater er tingen! Har du opplevd det også?


Der står du, grytidlig en morgen og har ennå ikke gnidd søvnen ut av øynene, eller du har bedt gjester til kveldsmat – bordet er dekket med de lekreste retter – og så skjer det: tomatpuré ut over hele kjøkkenet. King Oscar satser stort for å få nytt fotfeste i makrell i tomat -markedet. Vi tilbyr nå et nytt og bedre produkt i en helt ny emballasje.


Målet er å få flere til å spise sunt – oftere. En boks med makrell i tomat på 1gram eller et middagsmåltid med fet fisk dekker mer enn en ukes behov for marin omega-for friske personer, ifølge EFSA, Det. Får å få i deg den anbefalte dagsdosen holder det å spise gram torsk. Når begynner makrellen å smake harskt.


EMBALLASJE AV GLASS- OG METALL Beholder med blått lokk tømmes hjemme hos deg hver 8. Makrell er medisin med finner og det er mer en bevist at brødskive om dagen med makrell i tomat eller makrell blandet med annet som pålegg gir betydelig mer omegaen tabletene mange av dere kjøper og tar daglig.

Ved å inntar omegapå denne måten er man også veeeldig miljøvennlig. Smakstest av makrell i tomat dinside. For å gjøre en ernæringsmessig vurdering av produktene, har vi sett på hvor mye umettet fett, protein, sukker, omega-og salt de inneholder pr 1gram vare. Makrell er en utmerket matfisk og spises både syltet, kokt, stekt, grillet og røkt. I Norge har makrell tradisjonelt kun blitt spist på Øst-og Sørlandet.


I andre deler av landet er makrell blitt regnet som en ufisk, på linje med breiflabb og steinbit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg