mandag 5. juni 2017

Borddekking dåp

Vi har Bortpynt og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Nordens største utvalg! Skal du arrangere dåp , og trenger inspirasjon til borddekking ? Da har du kommet til riktig sted.


Her har vi samlet mange fine bilder av festdekkede bor som vi håper kan inspirere deg. Her går vi enkelt igjennom borddekking og gir tips til bordpynt og dåpspynt.

I dag har vi dekket festbord til dåp. Det viktige i en borddekking er den røde tråden. Finn farger som passer sammen, ikke vær redd for å mikse flere farger. Bruk gjerne ting du allerede har stående i skap og skuffer. Vi skal ha dåp neste helg, det blir stk.


Skal ha et langbord med personer på hver side. Til borddekkingen har jeg hvit duk, en sølvaktig løper og en slags girlander med lys i blandt falske små blomster og perler. Skal også ha noen hvite kubbelys på enkle lysplater med perler.

Formell borddekking Skal du ha dåp , konfirmasjon eller bryllup, og er usikker på hvordan man dekker et formelt bord? Vi har samlet noen regler som kan gjøre det enklere for deg når bordet skal dekkes. Vi har alt fra det personlige innbydelseskortene til de matchende dekorasjonene og tilbehøret, mange med eget trykk og design. Et festbord i sarte nyanser til dåp , konfirmasjon – eller kanskje vår- og sommerfesten?


Bordet er dekket i sarte blå, grønne og turkise nyanser iblandet en sterkere turkis. P hvit duk, rosa løper, hvite lys (med rosa silkebånd) på sølv fat dandert med rosa blomster fra nille. Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her!


Frakt kun 5- Gratis innpakning. Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. Trenger du pynt til dåpen ? Det nærmer seg høysesong for dåp , konfirmasjon og bryllup og derfor spurte vi vår superstylist fra Bryllup- og Festavdelingen, Marcus, om å dekke bord tilpasset de ulike anledningene.


Borddekking til konfirmasjon og dåp. Til vår store begeistring sa han ja, og vi fikk bli med på reisen fra ren duk til de flotteste festbord! Alle våre produkter er nøye utvalgt og flere er unike hos oss. Vi har inspirasjonssider der du enkelt kan få tips og råd om hvilke produkter som er fine sammen.


Duker, konfetti, organza løpere, servietter, bordløpere.

Her finner du mye fin bordpynt enten det er til dåp , bryllup, konfirmasjon, bursdag eller andre festlige anledninger. Vår lokale kundeservice er klare for å hjelpe deg med din bestilling. Bli inspirert til å skape en fin ramme rundt måltidet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg