onsdag 28. juni 2017

Jordmor stavanger uis

Svangerskapsomsorgen i Stavanger kommune er et tilbud til alle gravide, og bygger på et samarbeid mellom lege og jordmor. Den kommunale jordmortjenesten har hovedkontor på Sentrum helsestasjon i Klubbgata 4. Vi har også jordmor på Finnøy og Rennesøy. Me har ambisjonar om at jordmorutdanninga ved UiS skal vere den mest søkte i landet, sa dekan Kristin Akerjordet.


Jordmor stavanger uis

Ved årets opptak var det 2søkarar til dei studieplassane på utdanninga. Emnet omhandler avansert jordmorfag knyttet til kompliserte svangerskap og fødsler, og kompliserte forløp i barseltida samt syke nyfødte. Læresteder som er faglig anbefalte for studenter på master i jordmor er listet opp under. Etterspørselen etter jordmødre øker - både på sykehuset og i kommunene. Masterutdanning i jordmorfag i Stavanger vil gi flere positive gevinster - både for spesialist- og primærhelsetjenesten.


Ja til jordmødre, født ved UiS. Men rekruttering av jordmødre må sikres. Da mener vi en jordmorutdanning ved UiS er veien å gå. Andre henvendelser om prøver og undersøkelser krever henvisning fra din jordmor eller fastlege.


Jordmor stavanger uis

Jeg er veldig glad for at SVs forslag om å få etablert jordmorutdanning i Stavanger og på UiS vil få flertall på Stortinget. Dette vil være kjempeviktig lokalt, både for kommuner og barselomsorgen på sykehuset, sier Eirik Faret Sakariassen, kommunalråd for SV i Stavanger og vararepresentant på Stortinget. Bestill online og spar opptil ! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking.


Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Super bilferie i Stavanger med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Som jordmor kan du jobbe på ulike nivå i helsetjenesten og i privat sektor. De fleste er ansatt ved fødeavdelinger på sykehus, på mindre fødestuer, helsestasjoner eller private jordmorklinikker. Yrket åpner også for arbeidsmuligheter innen undervisning, forskning og helseadministrasjon. Vi skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. Universitetet i Stavanger ( UiS ) har omlag 12.


Henriette har jobber oppført på profilen. Derfor er vi veldig fornøyde med at vi endelig kan tilby master i helsesøsterfaget, sier Marit Alstveit, som er helsesøster, førsteamanuensis og studiekoordinator ved helsesøsterutdanningen ved UiS. Anne von har jobber oppført på profilen. Balanse mellom utdanning og forskning.


Jordmor stavanger uis

Syv av åtte må vente på jordmorbesøk Nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik, og ordførerkandidat i Stavanger , Kari Nessa Nordtun (Ap), synes det er for dårlig at kun én av åtte nybakte. Startsiden for jobb og karriere. Ledige Stillinger 19.


Arbeidsgivere Møt attraktive bedrifter Medlemmer 183. Jordmor -stetoskop. Magasinet Artikler og tips Portaler 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg