fredag 9. juni 2017

Aktiv ferie barn

Del opplevelsene med trivelig reisefølge. Spreke fotturer til spennende reisemål. Sjekk vårt utvalg her! Aktive reiser i inn- og utland! Les mer om hva vi kan tilby her!

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sport, naturopplevelser og aktiviteter som vår motorikkpark for liten og stor. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Treningsreiser - en aktiv ferie. Vi har et stort utvalg treningsreiser for alle – både profesjonelle idrettsutøvere og hobbymosjonister. Kombiner sol og strand med aktivitetene du elsker!


Uansett hvilket nivå du ligger på eller hvilken treningsform du foretrekker er ferien en perfekt mulighet til å komme i form.

Ving tilbyr treningsreiser med proffe instruktører innenfor den treningsformen du ønsker. Benytt ferien til å bli et sunnere og friskere menneske! Vi har fokus på spennende aktiviteter med trygge og forutsigbare rammer.


Vi har arrangert ferieuker for barn og ungdom i over år. Christmas familieferie familieparker Festival fjelltur forfatter forfattere friluftsliv frivillighet gårds- og seteropplevelser gårdsferie Hafjell historie Hundekjøring hytte håndtverksmat høstferie høyfjell idrett ildsjel iskunst Jul. Her har vi valgt ut reisemål og hoteller som passer perfekt for en ferie med barn. Planlegg og bestill familieferien her.


Trenger du litt oppmuntring? Les våre nyttige tips for deg som skal reise med barn. Familieferie med baby og små barn. Jo mer moro de har det, desto mer kan du slippe løs ditt indre barn.


Om du reiser alene, er et par eller reiser med en venn – melder du deg på en fellestur, er du innstilt på å ha det hyggelig sammen! Her blir vi sammensveiset allerede første dagen, det gir noe ekstra dette å være på tur med andre som har samme interesse. Delte opplevelser og minner varer lenge etter en innholdsrik, aktiv ferie.


Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden!

Sammenlign priser og bestill i dag! Finn din ferie på Reiseguiden. Utallige muligheter for aktiv ferie. For det første er det glimrende muligheter til å dyrke vannsport i alle slags varierte former - for eksempel vindsurfing og seillas.


Barn flest har uendelige mengder med energi - som selvsagt skal brukes på noe fornuftig. Og de fleste barnefamilier er klar over at en ferie med barn skal inneholde aktiviteter som holder barna beskjeftiget. Det er ingen grunn til å sitte stille på norgesferien. Påmeldingen åpner 17. Se påmeldingsinfo under hver enkelt aktivitet.


Skriv barnets navn, alder og hvilke(n) aktivitet du ønsker. Bestill treningsreise og få en aktiv ferie med TUI! Velg mellom hotell med alt fra treningsrom og løpebaner til sykler og intruktører. Cruiseskip er utstyrt med en imponerende rekke aktiviteter for både barn og voksne. Hos Rosfjord Strandhotell herlig å gå tur langs strandpromenaden eller du kan ta deg en treningsøkt på sandvolleyballbanen og treningsapparatene.


For barna er det flere lekeparker rundt hotellet og like ved ligger et lite fjell med tilrettelagt turområde. Skriver om strandferie, storbyferie, kulturreiser, aktiv ferie , vinreiser og mye annet i nære og fjerne strøk. Norges største reisemagasin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg