fredag 2. juni 2017

Alle barne vitser

Alle Barna vitser er typiske skolevitser hvor man legger inn en vits om et navn med noe som rimer på navnet. Her finner du et knippe rene alle barna vitser. Ser du etter grove alle barne vitser , anbefaler vi et besøk til grove- vitser.


De er korte, de går på rim (noe som fascinerer barn ), og de er morsomme. Men tradisjonelle alle barna - vitser har ofte litt for drøyt innhold for barn. Derfor er vi glade for å på denne siden kunne gi dere familievennlige alle barna - vitser.

Hun gjorde det for en krone! Nedenfor finner du et stort utvalg av alle barna - vitser. Her på gåte har vi vitser som passer for både barn og voksne.


Del vitsene dine om barnenavn ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. Ellen, hun ble sugd inn i propellen likte jenter, unntatt Einar. Abel Ada Adrian Agate Aleksander Alexander Alf Ali Aline Amalie Amanda Anders André André Andrea Andrine Andrine Ane Anett Anette Anita Ann Anna Annabel Anne Anniken Are Arne Arne Scheie Arve Asta Astor August Aurora Børge Børre Bård Bart Beate Bendik Benedikte Bengt Benny Bent Bente Bert Bill Bitten Bjørg Bjørn Bjart Bo Bob Brage Bred Brede Brimi, Arne Brit Brita Britt Bull Camilla.


Alle barna : luktet godt, unntatt Elise, hun brukte å fise. Dessuten kan det også bety at vitser for barn egentlig er laget av ganske barnslig voksne, eller at barn har veldig god humor!

Petter Northug, unntatt Jørgen, han elsket Marit Bjørgen. Det beste utvalg av Norges beste vitser. For barn i alle aldre. Barn elsker vitser , visste du det?


Ikke bare er vitser morsomme for barn , de utfordrer dem også kognitivt ved at de må resonnere seg frem for å se poenget og skjønne vitsene. Vitser for barn : Hahaha! Velg kategori av vitser under - og ikke spar på latteren! Kos dere - og slipp latteren løs! De dukket opp en gang på tallet, og har etter hvert utviklet seg til flere underkategorier.


Det finnes alle slags typer vitser. Noen vitser er grove, andre er slemme, noen er grisete, andre igjen er helt på kanten. Vi har allebarnavitser, blondinevitser, eldrevitser, selvsagt har vi groviser, morsomme bilder og slemme bilder. Norges beste vitser ! Vi har samlet alle vitsene som vi synes er gode nok til å bli samlet på.


Her er alle barna vitser med navnet Kjell. Barnas vitser er laget av barn og for barn. Andre kategorier som kan være av interesse inkluderer gåter for barn.

Men ellers så måtte de ligge i sine egne senger. Etter min neste tur flere uker senere, skulle kona og barna hente meg på terminalen. Flyet var forsinket, alle hadde kommet inn i terminalen for å vente.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg