torsdag 15. juni 2017

Julekule med årstall

Personlig pynt til juletreet. Julekule med bilde og tekst! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Kjøp den på Coolstuff! Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår.


Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett. Vakker julekule med navn og årstall på en side og Min første jul på andre siden. Nydelige julekuler i glass!


Kulene er 8cm i diameter. Velg ønsket farge på tekst og sløyfe i menyen. Glitterflakene i bunn av kulen matcher skriftfargen. Alltid gode tilbud og rabatter.


Velg størrelse og farge på julekulen i meny under. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood for centuries and centuries. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til julen. Om du leter etter julekuler eller andre juleprodukter så har vi et stort utvalg.


Velg navn og bilde du ønsker på julekulen din, og få gaven levert i god tid før jul. Navnet du ønsker på kulen skriver du i kommentarfeltet i kassen. Merk: Det vil ta et par ekstra dager før vi vil få sendt varene dine da vi må få satt navn på kulen. Navnet og årstallet du ønsker på kulen skriver du i kommentarfeltet i kassen.


Liten fnugg med navn kr 9– kr 1200. Rød julekule med sølvfarget norsk tekst God jul. På hvit snø flankert av glitrende julekuler.


Kvadratisk beskjæring som er spesielt egnet for sosiale medier, som Instagram. Pysjamas til barna i organisk bomull med tilhørende morgenkåpe og et helt nytt samleobjekt: julekule med årstall , som er hyggelig å ta frem år etter år. JULEKULE fra Hadeland Glassverk er inspirert av de skandinaviske designtradisjonene og Hadelands historiske glassproduksjon. Som i gamle dager gir glass, og spesielt krystallglass med slip, ekstra. La deg inspirere og inviter med deg barna på å designe juledekorgaver til tanter, onkler og venner, å få kreasjonen levert i posten i god tid før jul.


Gull eller sølv skrift Fjær i hvit, blå, rosa, pudder eller mint Bånd i hvit, lyseblå,. Spill inn musikk og legg inn ditt eget foto i julekulen! Vi skriver årstall og navn på årets kule og henger den opp på treet sammen, kvelden før kvelden. Legg i handleliste. Design en personlig julekule sammen med barnet ditt!


Bruk malerullen for å lage for eksempel et hånd- eller fotavtrykk og skriv navn eller en liten hilsen med pennen som følger med. Pynt treet eller gi bort et minne du og ditt barn har skapt sammen. Noen som vet hvor man får kjøpt litt spesielle og fine julekuler med navn eller årstall ? Har hatt et par prosjekter på gang i dag. Ideén til det ene ble til natt til i dag. Da fikk jeg lyst å lage julekule med årstall på s. Da jeg endelig fikk satt meg ned for å strikke min aller første julekule kvelden før nyttårsaften hadde jeg selvfølgelig forlagt og glemt både boken og tilbehøret, men idèen om å lage en julekule med årstall og en ganske stor nyttårskule hadde ulmet i hodet lenge.


Disse har for det meste vært masseprodusert, men det finnes unntak med f. Mange gjenstander er ustemplet, men er likevel produsert ved fabrikken. Frem til tidlig 80-tallet var det vanlig med dekornummer og de færreste serviser fikk navn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg