onsdag 27. august 2014

Tapas til 14 personer

Tapas er perfekt når du skal servere mat til mange. Noe for en hver smak! La deg inspirere av våre oppskrifter her. Her finner du gode, smakfulle småretter. Ovnsbakt paprika har en god smak.

Få oppskriften her. Se oppskriften her. Ingen tapas uten kjøttboller. Bestill Tapas hos Just Eat. Hundrevis av forskjellige restauranter.


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Mine forslag til tapasretter. Jeg har tatt meg en skikkelig rundtur i egne oppskrifter, og samla sammen oppskrifter som passer som fingermat.

Når jeg lager tapas tillater jeg meg å blande typiske spanske tapasretter med en rekke andre bidrag fra andre verdenshjørner. Disse deilige soppbollene er et fint alternativ til kjøttboller, både i smak og konsistens. Passer perfekt i en god tomatsaus. Utmerket når du skal ha en kjøttfri middag, lunsj eller som vegetarisk alternativ på tapasboret.


Vi har invitert hjem til oss på på nyttårsaften i år - det blir tapas på menyen. Foccacia italiensk brød - Hjemmelaget aioli - Hjemmelaget pesto - Papas arrugadas con mojo - Lefse med la. Med røtter fra Spania er tapas en lettvint løsning som tilfredsstiller nesten alle ganer.


Hva passer vel ikke bedre enn å servere tapas til et selskap når tiden blir knapp eller du har agendaen full av annet enn matlaging? Her er tips til hvordan du snekrer sammen et velsmakende tapasbord på minutter. For å hjelpe deg til å finne de beste rettene til nettopp ditt koldtbor har vi samlet en rekke oppskrifter med lenker til hver sin kategori hvor du kan finne andre gode retter. På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Dersom du ikke finner den oppskriften du leter etter kan du se alle oppskriftene til koldtbordet her.


Vi kommer til å jobbe med å forbedre tapas tilbudet og vi vil stadig komme med nye tapas , så følg med på vår nettside. Dette er bare begynnelsen. Dessertsaus dl per person Kaker 12- personer En spennende buffet passer til de fleste anledninger. Mengdeberegning buffet. Men nå er det ofte at det består av mange retter og mer til hver person.


Tapas barer I Spania er det tapas barer over alt.

Koldtbord er fristende og flott til store anledninger. Det hører til kulturen. Enkelt kan det også være. Da er bare det morsomme igjen, å pynte fat og bord. Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med.


Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. Da blir ikke de store anledningene så slitsomme å stelle i stand til som de. Haralds Selskapsmat leverer catering i og rundt Trondheim. Ta kontakt for catering i Trondheim.


En god tapasmeny er sammensatt og variert. Kjøtt, sjømat, grønnsaker og oster hører med. Vanligvis tilpasser vi drikken til hver enkelt rett, men hva gjør vi når alle rettene serveres samtidig? Her får du hjelp til å finne drikke som passer til alt. Jeg heter Ina-Janine, men alle kaller meg for INA.


Men husk hvis du skal servere tapas til gjester, så var det opprinnelig små munnfuller av helt enkle matretter servert til ett glass vin. Velkommen til min blogg! Jeg håper du finner masse inspirasjon her og får lyst til å løpe på kjøkkenet og prøve noen av oppskriftene. Legg gjerne en kommentar på bloggen om det er noe du lurer på - og følge meg gjerne i andre SoME kanaler - lenker ⬇️️. Herunder finder du alverdens små retter, som du kan servere som snacks eller kombinere til en lækker tapasanretning.


Ribbe (med pølse og medisterkaker) 2g. Pinnekjøtt (tørrvekt) 4g (5g for storspisere) Pinnekjøtt (utvannet) 5g (6g for storspisere) Hel kalkun. Kalkunfilet eller stek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg