mandag 18. august 2014

Lefdal fotobok

Last opp bildene dine enkelt. Hardt, mykt omslag. Pengene-tilbake-garanti! Elsk den eller få pengene tilbake! Sett alle dine beste digitale bilder fra ferien inn en fotobok , eller bruk den til å bevare de beste øyeblikkene fra et jubileum, bryllup, konfirmasjon, jul, ditt barns bursdag eller lignende – mulighetene er mange, så din kreativitet er det eneste som setter grenser.


Kr Sone 1: 6-hverdager Sone 2: 7-hverdager Sone 3: 8-hverdager Pr. CEWE FOTOBOK kompakt panorama - softcover - standard digitaltrykk (sider) 179. Flere av disse størrelsene finnes i både høy- og panoramaformat, så det er mulig å finne akkurat det formatet som vil passe perfekt til behovet ditt. Dersom du ikke kan vente på en fotobok kan du lese mer om fremkalling av bilder med det samme. Det er enkelt og hyggelig.


Klikk her og få overblikk, priser og leveringstider på alle fotobøker fra CEWE. En CEWE fotobok XXL i panoramaformat tar lengre tid å produsere enn en heftet CEWE fotobok kvadratisk med digitaltrykk. Enten du er ute etter et digitalkamera, systemkamera, videokamera eller actionkamera finner du kjente merker som Canon, Sony, Panasonic, Olympus og GoPro hos oss. Leveringstiden avhenger også av hvilken leveringsmåte du velger. Vi gir informasjon om returadresse og saksnummer.


Etter at vi har mottatt din retursending foretar vi en vurdering med sikte på en ny fremstilling, eller vi betaler tilbake kjøpsprisen - alt etter ditt ønske. Butikker over hele landet. De beste bildene og minnene dine i en fotobok.


Vi har vunnet mange kvalitetstester for alt fra fotobøker til enkeltvise bilder i print. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. I tillegg kan du også lage en fotokalender og personlig almanakk, personlige invitasjoner, årbok, veggkalender, ukekalender, veggdekorasjoner og mye mer.


Kurset gir deg mange tips og inspirasjon til hvordan du kan lage enda bedre bøker. Meld deg på her eller i butikk. Mange muligheter å velge mellom, så det er noe for enhver smak.


Hos Elkjøp finner du det meste du har behov for innen TV og bilde! Du finner de fleste og største leverandørerene til TV og bilde i vårt sortiment og til lave priser! Elkjøp har det meste du har behov for av hvitevarer. Med vårt gigantiske utvalg fra de største leverandørene, finner du det du er på jakt etter til lave priser!


Ta vare på dine minner. Elkjøp Foto i hverdagen er det viktig og ikke la minnene gjemmes bort på en harddisk. Med Elkjøp Fotoservice kan du gjøre de digitale bil.


Fyll minnene dine i en bok og bruke en av våre CEWE rabatt koder for å få noen rabatter på boken. Boken er lett å gjøre med Cews eget bildeprogram som du kan laste ned gratis. Programmet er også tilgjengelig i appformat hvis du foretrekker å bruke mobiltelefonen eller nettbrettet. Dette programmet blir brukt i Norge av bl.


Lefdal , Elkjøp og Japan- photo. Vi har testet fotobøker fra noen av de største leverandørene på det svenske markedet. Totalt ble vi meget imponert av testresultatet. Best i test vil være fotobøker fra Amazon, Blurb og Fuji Direkte fra brukerens layout og redigering ferdigheter. Her kan du finne alle POWER butikker i Stavanger.


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Et gavekort er alltid en god idé til en bursdag, et bryllup eller andre begivenheter. Velg mellom forskjellige beløp.


Alltid oppdaterte nettpriser i butikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg