torsdag 21. august 2014

Gratulerer med 30 års bryllupsdag

Perlebryllup – års bryllupsdag. Har man nådd så langt skal økonomien tradisjon tro være god nok til en nydelig perlegave. Brokadebryllup – års. Datoen nærmer seg, kun måned igjen, og jeg vrir og vrenger på hjernevindingene for å finne den rette gaven å gi henne.


Etter år har hun jo det meste, i smykker etc. Klær våger jeg meg ikke ut på, er vel heller ikke den rette ting å gi i en slik anledning. Bør jo være noe som varer. Hvor mange har opplev men paret har overvunnet motgang, nyter kjærlighet, anskaffe lykke, familie varme, som en perle. Hvordan nevne års ekteskap?


Me gratulerer Bodil og Hugo så mykje med års bryllupsdag i dag 9. Ynskjer dåke ein strålande dag og ei fin feiring! Helsing frå mor, svigermor, barn, svigerbarn og barnebarn. Gratulerer med bryllupsdagen! Håper dere får mange rike år sammen!


Gratulerer med 30 års bryllupsdag

Husk å ta vare på de små, gylne øyeblikk! Ta godt vare på hverandre og kjærligheten! Et varmt ønske om en minnerik dag og en strålende fremtid sammen! Måtte dagen og fremtiden bli fylt med solskinn og glede! En skål for dere to, en skål for lykke, håp og tro!


Fordi dere har vært gift i år, skal dere få hver sitt ønske oppfylt. Så feen spurte først kona, hva ho ønska seg. Joda, ho ønsket å reise verden rundt sammen med sin kjære mann. Så var det mannens tur.


Gratulerer med 30 års bryllupsdag

Beklager, sa han, men jeg ønsker meg en kone som er år yngre enn meg. Leter du etter julesanger eller julesalmer? Da har du kommet til riktig sted.


Her gir vi deg teksten til flere julesanger og julesalmer. Skal du skrive et bryllupskort til brudeparet, og trenger litt hjelp til teksten? På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til brudeparet.


Gratulerer med 30 års bryllupsdag

Graden av feiring preger navnet, slik at gull- er bedre enn papirbryllup. Finn laveste nettpris her. Jo lengre man har vært gift jo mer edelt blir betegnelsen på bryllupsjubileumet, og målet for mange ektepar er å få feire gullbryllup etter å ha vært gift i år. Fem års bursdag for Sarpsborgfestivalen og 11- års bryllupsdag for Eva.


Rocke-ordføreren gratulerte med dagen. Tenk å leve sammen, dag ut og dag inn, under samme tak, men aldri gå lei. Det kaller jeg bestevenner. Hjertlig til lykke med års bryllupsdag ! Kristin husket faktisk at du giftet det under Bonita-tiden - men jeg gjør det ikke, kanskje fordi jeg var kun lørdagshjelp.


Gratulerer med 30 års bryllupsdag

Uansett, kjenner deg igjen på bildet, dog du der hadde krøller - mener å huske en lang, rett blond manke - noe det ser ut som du har idag også? I dag har dere gitt hverandre et løfte om at dere hverandre alltid vil støtte sammen kan dere klare det meste vi ønsker dere alt det beste! Bryllupsdikt – av 27.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg