torsdag 7. august 2014

Reise med barn sas

Finn billige flybilletter. Bestill nå via mobilen! Se våre gode vinter tilbud og bestill billett her! Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS!


Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet!

Planlegger du en ferie med barna ? Ingen problem – alle er velkomne hos SAS. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gjøre reisen din fornøyelig. For å gjøre reisen enda mer knirkefri tilbyr vi noen ekstra tjenester når du reiser med barn.


Tjenesten for barn som reiser alene er kun tilgjengelig hvis barnet reiser med en vanlig billett. Visse land krever skriftlig samtykke fra en forelder eller verge for barn på 12–år som reiser alene uten assistanse. Hos SAS tilbyr vi rabatter for reiser med barn slik at det blir rimeligere å reise sammen.

Spedbarn reiser gratis eller med rabatt, avhengig av destinasjonen, hvis de sitter i fanget til en annen person. Frokost er det samme for barn og voksne. Barnemåltider er kun tilgjengelige på flygninger med avgang etter kl. Vi tilbyr også spesielle måltider for barn med allergier.


Bare kontakt SAS Customer Service. SAS samarbeider med en rekke reisebyråer for å hjelpe deg med å se mer av verden. Uansett om du har bestilt en pakkereise eller bare et sete hos dem, ønsker vi å gi deg vår beste service. Barn kan reise alene fra de er fem år. Barn mellom fem og år som reiser alene får en mappe med reiseinformasjon som de må bære synlig under hele reisen.


Mappen får du av flyselskapet ved innsjekking. Setet koster det samme som for et barn på to til elleve år. Du må også ta med ditt eget bilsete. Hvis du reiser med to spedbarn, kan du ha ett på fanget og det andre i et sete ved siden av deg.


Hvis du har bestilt sete for et spedbarn, kan du ta med et bilsete om bord gratis. Barn over år har samme fribagasje som voksne.

Barn fra år kan reise med ungdomsbillett eller voksenbillett. Barn under år må reise sammen med en person som er minst år. Ellers må barn under år reise som barn som reiser alene. Det kan, avhengig av flytypen, være begrensninger på typen utstyr som kan tas med om bord.


Av sikkerhetsmessige og andre årsaker må vi noen ganger bytte fly for en planlagt flygning. Hvis et slikt bytte gjør det vanskelig for deg å reise med et hjelpemiddel eller annet utstyr, vil vi tilby en alternativ flygning. Er barnet ditt år eller eldre og føler seg trygg på å reise alene, er det beste alternativet å bestille en ungdomsbillett, som stort sett alltid vil være et rimeligere alternativ. Super Ferie med barn med halvpensjon.


Her får du en komplett oversikt over barnemat på fly, bilsete på fly, flyebaby, håndbagasje og alt annet du trenger å være forberedt på for å komme deg gjennom flyturen med barn uten for mye kjas og mas. Derimot tillates ikke håndbagasje for barn under år. SAS forsøker også å plassere familiemedlemmene ved siden av hverandre om bord. Sjekker du inn via internett kan du gratis velge sete om bord og sørge for at dere sitter sammen under flyturen.


Ingen barn får reise alene med SAS. Reiser du med SAS , kan du dessuten gratis ta med deg en barnevogn eller klappvogn. På sin første reise alene ble Søren Vindfelds tvillinger (6) sittende fast i København på grunn av streiken. Nå har SAS sperret muligheten for at barn får reise alene mens streiken pågår.


Noen ganger må barn reise alene. Bli med Leopold på reisen til Ålesund for å besøke bestemor og bestefar. På de fleste flygninger kan du sjekke inn fra timer før og opptil én time før avgang. Planerar du en semester med barnen? Inga problem – hos SAS är alla välkomna.


Vi gör alltid vårt bästa för att din resa ska bli en trevlig upplevelse. För att göra din resa smidigare erbjuder vi några extra tjänster när du reser med barn. Må vi ta med ID-kort? Er du under år i følge med en voksen, trenger du ikke ta med ID-kort. Barn som er eldre enn år og reiser alene, må derimot ha med seg.


Les mer om barn som reiser alene. Skal du på utenlandstur må du huske å ta med pass til både barn og voksne. Se hvordan du søker om pass for barn på politiets nettsider.


Reise med barn Når du reiser med barn så får man hele avslag på voksenpris for barn mellom 0-år. Reiser du innenlands og barnet er under år, så koster det ingenting ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg