onsdag 20. august 2014

Søndagsåpne butikker stavanger

Hoteller i Stavanger. Gratis avbestilling! Finn den perfekte bilferie i Stavanger med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Finn nærmeste butikk , åpningstider og søndagsåpne butikker. Vi har over butikker åpne på søndager! Om den døgnåpne butikken blir en suksess, bør veien ligge åpen for søndagsåpne butikker over hele landet. Søndagsåpne butikker 1. For å få avviklet julehandelen kan faste utsalgssteder holde åpent også på søndager denne måneden.


Stavanger Høyre har vært positive til søndagsåpne butikker fordi vi har antatt at både publikum og handelsstanden ønsket det. Begrunnelsen har vært at dagens lov på mange måter er ulogisk i og med at noen butikker har åpent. Vi er Stavangers første søndagsåpne butikk og ligger rett ved Mosvangen Camping i Tjensvoll.


Her hos oss finner du alt du trenger til din daglige handel. Butikken har fått sitt navn etter Sylvia Brustad og hennes kamp for søndagsåpne butikker. Over 1Joker- butikker holder søndagsåpent. Kjapt og lekende lett å booke med.


Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Flere søndagsåpne butikker Midt i verste julestria åpnet den femte søndagsåpne butikken i Stavanger. Og Bunnpris vil åpne flere nye butikker i vårt fylke neste år. En utvidelse av arealbegrensningen fra 1til 1kvadratmeter for.


Frp har drevet kampen for søndagsåpne butikken i årevis. Til ingen nytte – forståelig nok. Vi snakker om over 300. Alle må skjønne at det å åpne kjøpesentrene på.


Lås inne døttrene dokkors! Halliken sjøl Lård Ebbaen e tebage! Eg har rega ront på Tjensvoll og Ullandhaug for å laga reiseguide! Hvilke samfunnskonsekvenser tror forbrukerne søndagsåpne butikker vil få?


Det blir ingen endringer i lovverket som regulerer søndagshandelen. Desember måned er en travel måned for butikker og kjøpesentre. Regjeringen oppnevner et utvalg som skal utrede spørsmål om søndagsåpne butikker bredt. Utvalget skal ledes av fylkesmann i Vestfol Erling Lae.


Du kan for eksempel søndagshandle på turistplasser som Geilo, men.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg