fredag 8. august 2014

Lue med ører oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

Denne siden ble sist oppdatert 02. En superenkel lue til barn med nusselige ører ! Farge: vi har brukt lys rosa nr. Anbefalt pinne: rundpinne nr. Garnmengde: gram. Legg opp m på pinne nr.


Brettet stykket dobbelt og sy sammen i den ene siden og på toppen. Oppskrift på tre søte luer med ører : En rev, en panda og en bjørn.

Her finner du mer enn 120. Både design og garn er eksklusivt for Bluum. Strikkes på pinner og 3. Bestill disse i tillegg. Ettersom snuppa blir eldre så trenger hun nye luer. Heisan lue -produsent!


Så kule morsomme luer! Håper du finner en lue du vil strikke. Trenger du strikkepinner? Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Form ører ved å sy en søm i hvert hjørne av hodet Fyll bamsen med vatt Sy sammen nederst Sy en søm midt på nede for å markere bena Sy en søm på hver side av genseren for å markere armer Broder på øyne, nese og munn Lommevennene skal være uten harde detaljer, og alle løse plagg må syes godt fast. KlompeLOMPE selger strikkebøker og strikkeoppskrifter.


Hvordan strikke lue med ører. Har ikke strikket noe på år og fant heller ingen oppskrift på den. Oppskriften har blitt endret siden jeg først la den ut, siste retting av oppskriften ble gjort 30.

Du trenger ett nøste hvitt og et halvt nøste rosa. Med den kalde vinteren her til lands, er det ekstra viktig å ha alt av yttertøy og vinterklær til barna i orden, før vinteren melder sin ankomst. Uansett om det er snakk om baby eller barn, vått hår etter treningen eller kalde ører i vinterkulden, kan man forhindre forkjølelser og ørebetennelse, bare ved å ha en lue på hodet!


Del bilder av gensere, luer, votter, m. Ja du leser fra høyre mot venstre på hver rad. Når jeg regner ut antall masker ser jeg på maskeantallet som står på garnnøstet ellers så strikker jeg en prøvelapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg