onsdag 20. august 2014

Fløtegratinerte poteter mat fra bunnen

Fløtegratinerte poteter går aldri av moten og passer kjempegodt til kjøttretter. Hvis du ikke ønsker å gratinere med ost kan du sløyfe dette, kjempegodt til kjøttretter. Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss.


Bedt gjester til middag? Prøv retter med svin.

Jeg har lagt ut flere typer fløtegratinerte poteter bakover, men dette er min favoritt selv om den ikke er helt klassisk. Jeg har prøvd å lage de på alle tenkelige måter, men kun på denne måten får jeg de krema potetene jeg ønsker. Dette er også raskeste måten.


Skrell poteter og skjær dem i tynne skiver. Smør en ildfast form. Legg i potetskiver og hell over fløte. Stek formen med fløtegratinerte poteter i ovnen på 200° C i ca. Legg ost på toppen og stek videre i ca.


Reply gode oppskrifter med lam - Mat På Bordet 19.

Server lammesteken med fløtegratinerte poteter og gjerne eller grønnsaker som tilbehør. Kok opp melk og fløte i en romslig kasserolle. Tilsett knust hvitløk, salt og pepper.


Bland inn potetskivene og la det små putre 5–minutter. Natrium er nødvendig for en rekke prosesser i kroppen. Frukt, bær, grønnsaker, poteter og salat er naturlig fattig på salt, men fulle av smak. Begrens tilsetning av salt når du lager mat ! Appelsinsaus er et perfekt valg til and og mektige fløtegratinerte poteter.


Sausen er både søt og syrlig og brekker av de andre mektige smakene. Det viktige er å finne den perfekte balansen på sausen. Slik ble det da jeg tok mål på alt igår. Hvorfor ikke gi hele familien litt ekstra luksus en helt vanlig hverdag? Det er faktisk mye enklere enn du kanskje tror å lage fløtegratinerte poteter , så du trenger ikke å vente til helgefreden har senket seg med å diske opp med med denne luksusvarianten av poteter.


Påskequiz – 1spørsmål og svar om mat og drikke. Kan du mye om mat ? Eller kjenner du noen som pleier å skryte av matkunnskapene sine? Her har du sjansen til å stille vedkommende til veggs.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

Servert sammen med fløtegratinerte poteter og sjysaus full av smak blir dette en søndagsmiddag som det vil gå gjetord om i lengre tid. Et godt alternativ dersom du skal servere middag til mange, er en deilig lapskaus. Langtidsstekt lammelår er altså perfekt mat å lage om du planlegger litt på forhånd. Hasselbackpoteter er en smakfull og delikat måte å servere poteter på. Supertnbsp;tilbehør til alle typer stekt kjøtt.


Du kan kjøpe frossen fløtegratinerte poteter - de fleste vanlige dagligvarebutikker har det. Tøm det frossent i formen - ta på litt ekstra fløte og hvis du vil litt reven ost på toppen. Tror de blir ferdige på ca. Mat for en - Koreansk mat - kaker.


Skal man ha en god biffmiddag så kan man vel unne seg det beste med både bearnaise og fløtegratinerte poteter. Poteter til personer 8g poteter fedd hvitløk presset Maldonsalt Nykvernet pepper 1g revet mozzarella dl matfløte Start med å vaske potetene og skjære de i tynne skiver. Er du klar for en ny oppskrift der poteter er stjernen? Hils på ovnsbakte poteter med løk og bacon, men mest poteter.


I likhet med Boulangère poteter ovnsstekes potetene i litt buljong (eller kraft om du har). I motsetning til Boulangère poteter er det bacon i denne potetretten, og bacon som vi vet, gjør det meste bedre. SKIVER: Melne poteter og løk skjæres i tynne skiver.


Om du følger oppskriften så får du fløtegratinerte poteter til å bli spennende, saftige og velsmakende. Oppskriften er svensk, og keg lærte den av TV-kokken Mat -Tina for noen år siden, og jeg har aldri laget noen andre versjoner siden den gang – den er helt enkelt outstanding. Det er litt jobb å lage fløtegratinerte poteter - mye skrelling og skjæring. Derfor er det like greit å lage en skikkelig porsjon når man først er i gang.


Det vanskeligste er å finne gode poteter som egner seg. Ikke helt enkelt når man bor i et land hvor potetposene er merket med Poteter med rødt skall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg