fredag 22. august 2014

Smokk naturgummi

Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn. Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag! Vi tar godt vare på de små.


Smokk naturgummi

Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. De flate skjoldene lar musklene i munn og lepper bevege seg fritt og naturlig.


Hevea sin smokk er støpt i ett stykke, den er myk og har ingen harde deler som vil presse mot barnets kinn eller munn. Denne smokken har en anatomisk utformet suttedel og ventilasjonshull i forskjellige fasonger (velg i nedtrekksmenyen). Helt uten plast, BPA, ftalater og PVC. Smokk i naturgummi fra Hevea. Gummitreets saft - latexmelk - utvinnes og forarbeides til ferdig naturgummi.


Smokk naturgummi

Du kan alltid kjenne igjen en naturgummismokk på sugedelens gulbrune farge. Babysmokk med rundt anatomisk smokkehode og et ergonomisk sommerfugl-design. Hevea smokk i 1 naturgummi for babyer fra til måneder. Her hos oss finner du et stort og variert utvalg av smokker med ulike bruksområder.


PVC, BPA og flatater. Barnesmokken er utviklet anatomisk med rundt smokkehode og smukken har et ergonomisk sommerfugl-design. Fri for Bisfenol-A (BPA). En smokk i økologisk og holdbar naturgummi fra EcoViking.


Naturgummien kommer fra treet Hevea Brasiliensis, og er 1 nedbrytbar og helt fri for BPA og PVC. Den er i tillegg formstøpt i én del, noe som gjør den enkel å rengjøre. Du rengjør smokken raskt og enkelt, ved å sterilisere den i kokende vann i fem minutter.


Sugedelen finnes både i naturgummi (lateks) og i silikon, men i dag foretrekker man ofte silikon, den risikerer man ikke å utvikle allergi mot. Helstøpt smokk av naturgummi. Chicco har designet en myk og helstøpt smokk , som skal minne om den naturlige brystvorten.


Smokk naturgummi

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Soothie er en smokk i en del, laget med medisinsk silikon. En fingerformet åpning foran gjør at den lille samtidig kan nyte den naturlige trøsten fra fingeren din.


Hvilken type smokk man skal velge er en smakssak. Men hvis barnet har, eller er disponert for, allergi bør man være klar over at det eksisterer en viss fare for å utvikle lateksallergi. De som er disponert for allergi utvikler dette hyppigere enn de ikke-disponerte. Her kan dere handle sminke og hudpleie til mor og far.


Smokk naturgummi

I samme handlekurv kan du ta med klær og utstyr til babyen. Vær med og støtt opp om økologisk handel! Til fordel for deg og babyen, samt bedre arbeidsvilkår til arbeiderne.


Velkommen til PureOrganic. Det er vist at en smokk kan gjøre det lettere for barnet å sove, men at det lettere våkner når smokken detter ut. Ved bruk av smokk blir ofte huden under plastdelen fuktig, noe som kan føre til smokkeutslett. Natursutten Sommerfugl er en anatomisk smokk laget av økologisk, bærekraftig naturgummi (latex). Natursutten er laget av miljøvennlig gummitremelk fra treet Hevea brasiliensis og støpt i et stykke, slik at det er ingen steder der bakterier og smuss kan samle seg.


Og når kan den nyfødte begynne med smokk ? Men hvis barnet har eller er disponert for allergi bør du være klar over at det eksisterer en viss fare for å utvikle lateksallergi. Vi har spurt ekspertene. Latex ( naturgummi ) er et mykt, formbart og slitesterkt naturmateriale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg