torsdag 21. august 2014

Bryllup 100 gjester

Bestill blomster fra Interflora og få levering samme dag! Alle setter pris på blomster. Si det med blomster fra Interflora! Send en blomstrende hilsen her.


Velkommen til Oslo-områdets billigste utleier av festutstyr! Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i.

Nå er det jo slett ikke alltid som anonym over her skisserer, da. Det finnes ulike avtaler. Mange barn i beredskapshjem vil ikke tåle å plasseres i såkalt avlastning, og da får man ikke nødvendigvis det. Mange lurer på hvor mye man bør beregne til velkomstdrinkene.


Vi hadde bryllup for 100. Vi måtte tenke oss om, og velge en del billige løsninger for å få det til, så i utgangspunktet synes jeg 100. Når vi gifta oss hadde vi 5-kaker og var stk. Da var det masse kake igjen.


Så hvis du har en 8-kaker så har du nok i massevis.

Selskap og bryllup på Engø Gård ”Champagnen hentes frem. Glassene glitrer på hvite duker. Servitørene står klare med sabler for å hugge flaskehalsene over, omgitt av glade gjester i selskapsantrekk. De skal huske tiden på Engø Gård”. Enten dere har mange eller få gjester , så gjelder det å holde oversikten på hvem som kommer og ikke kommer.


Vårt verktøy gjør denne jobben enkel for dere! Gjestelisten åpner også for en mer avansert oversikt der dere kan bestemme hvem som kommer kun til kaffe og til middag, hvilken rolle gjesten har i bryllupet og mer til. Enkel oversikt: Dra og slipp gjester fra gjestelisten til bordene som dere designer selv. Legg inn gjester med kjønn for å gjøre det enkelt med riktig plassering. Ta først utgangspunkt i hvor mange gjester dere er og størrelsen på rommet.


Om det er et lite og intimt bryllup kan et langbord være nok. Dette er også en lek som passer de fleste bryllup. Lag en historie, for eksempel historien om hvordan brudeparet møttes. Fjern så noen verb, adjektiv og substantiver. Antall fjernede ord skal tilsvare antall gjester i bryllupet.


Så skal historien sendes rundt, og hver gjest skal skrive ett ord i de blanke feltene. Bryllupsforberedelser - mnd før bryllupet. Nå kan du kjøpe forsikring som dekker utgiftene for ditt bryllup dersom noe skulle gå galt, f. Vil gjester som er single kunne ta med seg en gjest ?

Er det flere kolleger som kjenner hverandre, er det som regel i orden å invitere uten partner. Er det begrensninger på antall gjester i lokalet dere ønsker? Skal dere invitere barn i bryllupet ? I Norge i gamle dager var det tradisjon for at bryllupet varte i tre dager. I denne perioden skulle hele bryllupsfølget inkvarteres på gården, og det beste som kunne frembringes av mat og drikke skulle settes på bordet. Dere er selv ansvarlig for musikk.


Losby Gods har lang erfaring med bryllup og vi leverer høy kvalitet fra A til Å. Hva koster et bryllup ? StinkiStini Forumet er livet. Musikk og høy latter under majestetiske krystallkroner, eller blafrende stearinlys i et romantisk kjellerlokale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg