onsdag 6. august 2014

Sunda pålegg

Det er tradisjonsrikt søtpålegg med smak av honning som mange har vokst opp med. Orkla Foods Norges Forbrukerservice Lurer du på noe? Vi svarer på spørsmålene dine, tar i mot kommentarer og forslag.


Honning tilsatt vann og sukker, og litt farge. Illustrasjonen av en liten gutt med store muskler er vel å overdrive, i og med at produktet ikke inneholder noe protein, som jo er musklenes byggemateriale. Testens laveste innhold av fett og kalorier, som jo er bra, men også det laveste innholdet av protein - ikke noe!

Derfor er de gamle påleggsklassikerne fortsatt i produksjon. Sunda , også kjent som det gylne pålegget, er et tradisjonsrikt søtpålegg med smak av honning. Finn din favoritt i MENY Nettbutikk.


Nugatti og cirka million beger Sjokade. Flere av disse produktene kom på markedet i en tid da energirik kost ble oppfattet som en forutsetning for å få sunne og friske barn. Forbruksforskeren tror ikke produkter som Sunda , HaPå eller Stabburets leverpostei hadde vunnet marked hvis de ble introdusert i dag. Hva slags elendige butikker er det du frekventerer som ikke har Sunda i hyllene?


Likte sunda veldig godt som liten :) må prøve å finne den igjen.

TIPS: Har du laget litt for mye sjokoladeglasur til påsken? Båten la fra kai om morgenen og tyskerne dro til Vettavika for å kjøpe egg. De ankret opp i Vettavikfiæra og gikk på land.


De visste at familiene her hadde lite med pålegg , så de hadde med seg en bøtte Sunda da de skulle hente eggene. Tyskerne masjerte opp til huset. SUNDA PÅLEGG 280G Søk etter store varer, små varer og mellomstore varer.


Ja alle har vel smakt Sunda , alt for søtt etter min smak. Pålegg , søt -og herm. Men alle hadde vel dette på bordet da vi var barn. Holmsen som har tegnet gutten med muskelarmen… som mange av oss husker. Hvert år selges det ca.


Han har ikke vokst opp med det, han spiser det ikke selv, men kjenner til det som et godt, gammelt pålegg. PROSENT OPP - Men vi lever ikke på vår egen historie. Det er kundenes ønsker og behov vi skal tilfredsstille, fastslår Hansson.


Og Vestby-kundene, de vil altså ha Sunda. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp pålegg i ordboka. Fakta om Stabburet sunda. Bra klassiker som er tilbake i hyllene.

Folket krevde å få HaPå tilbake, står det på emballasjen. Og faktisk er dette søtpålegget nest best i testen vår, med lite fett, lite kalorier og bra med protein. Sunda vanket innimellom (men dette er jo egentlig en slags honningerstatning, nesten bare sukker).


Nøtte var kanskje det beste, og muligens det jeg helst vil spise i dag. HaPå oppfatter jeg som et mer seriøst pålegg , i og med at det er basert på melk og nok sunnere. Vårt brede utvalg av velsmakende pålegg kommer i flere ulike formater tilpasset til din drift. Banos var aldri i hus. Jeg trodde det var borte fra hyllene, men tydeligvis ikke.


Et annet grøss fra barndommens verden er Sunda , som hadde bilde av en sterk, liten gutt på boksen. Det har heldigvis forsvunnet. Sunda er et ord på bokstaver som begynner med S og slutter på A. Ordet består av vokaler og konsonanter.


Vanskelig å velge med så mye godt på bordet? Det var IKKE hva disse novisene på søte pålegg tenkte. FOTO: Hege Løvstad Toverud Vis mer. Rødt, hvitt og blått var Sundas farger. Lansert midt mellom to verdenskriger.


Navnet sa sitt: Sunda var sunne saker. På boksen poserte en gutt med en struttende biceps. Klart man har hørt om Sunda , kan skjønne! Uttrykket består av vokaler og konsonanter.


Kjøp SUNDA SJOKADE KUVERT 23G 70STK stk og alt annet av dagligvarer billig på nett hos Toolbox. Varene får du levert på døren i Oslo og Akershus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg