tirsdag 26. august 2014

Eu kontroll frist utgått

Bilverksted med års erfaring. Kort ventetid og gode priser hos Snap Drive! Kontakt oss på tlf. Bestill time til verksted i dag! Finn ditt lokale verksted!

Henvend deg på tlf, web eller mail. Sammenlign verksteder nær deg. Vi hjelper deg med EU -godkjenning. Hos Mekonomen bestiller du time enkelt på nett! På tide med EU-kontroll?


Discover eu kontroll. Vær spesielt oppmerksom på at dersom bilen ikke blir godkjent må bilen bli godkjent innen det som kommer først av opprinnelig frist eller senest måneder etter første EU - kontroll. Når må bilen til EU - kontroll ?

Tast inn ditt registreringsnummer og sjekk når du må ha godkjent EU - kontroll. Sjekk frist for EU - kontroll. Er du derimot alvorlig syk og kan dokumentere det med en legeerklæring, kan du søke om utsettelse.


I hvilke tilfeller kan du ikke søke om utsettelse? Har vært borti at politiet har fulgt etter en bil som var på vei til EU - kontroll. Du kan be om å få utsatt fristen for EU - kontroll med opptill tre måneder om jeg ikke. I juni fikk jeg et varsel om jeg ikke hadde vært på kontroll og at jeg hadde fått forlenget fristen til ut juni.


Heisann, hvordan er det å ta eu kontroll på en bil som er utenfor fristen ? Det er det samme som å ha et utgått pass. Jeg vurderer å kjøpe en bil, men fristen for eu kontrollen gikk ut for måneder siden. Den fristen du har gjelder til det gjennomføres en ny kontroll , forklarer Harsem. Du finner enkelt fristen for neste EU - kontroll på vegvesen.


Når er fristen for EU - kontroll på bilen min? Meandmyself: Hei Lurte på om noen kunne svare meg på et enkelt spørsmål om eu kontroll. Hvis jeg ikke har gjort dette i utgangen av mars, blir bilen begjert avskiltet eller får man en påminnelse og ny frist om en mnd? Bilen min skal eu godkjennes i mars.


Kan jeg ta EU - kontroll før kontrollmåneden?

Ja, du kan kontrollere bilen når du vil, så lenge det er innenfor fristen. Skal du ha bilen på service i samme periode er det smart å ta dette samtidig med EU -kontrollen. Man bør ikke vente for lenge med kontrollen, slik at man rekker å reparere bilen og få den godkjent før fristen går ut. Slik kan du få billigere EU - kontroll. Krever spesielle grunner.


Hvis bilen ikke blir godkjent ved EU -kontrollen, vil du få to måneder på å utbedre feilene, men likevel ikke lengre frist enn du opprinnelig hadde. Derfor er det viktig at du beregner nok tid til både kontroll og eventuell etterkontroll. Bevaringsverdige kjøretøy over år får fritak fra kontroll , etter at PKK-godkjenning der fullstendig kontroll er utført foreligger ved år eller eldre. Fristen er endelig.


For bruktimporterte kjøretøy – uansett kjøretøygruppe – vil fristen for første gangs kontroll settes til ett år etter første gangs registrering i Norge. Du må selv huske når bilen din skal på EU - kontroll. Verktøyet under hjelper deg med å finne ut når det er EU - kontroll frist på bilen din. Hva er fristen for EU etterkontroll ? Forskrift om periodisk kontroll av kjøretøy (Lovdata). Hva er det som skjer hvis datoen for EU - kontroll er gått forbi.


Fellesforum › Anonymforum – Skravle Bufret 13. EU – kontroll årsmodell – Bil 2. Det gjelder bilen til faren min. Etter at det har gått fire år skal personbiler inn til kontroll hvert andre år. Denne uken hadde politiet aksjon mot biler som ikke er forsikret eller mangler EU - kontroll. I Rønvik-området i Bodø ble biler avskiltet, opplyste operasjonsleder Espen Fagervoll til an.


Nå blir det nye regler for EU - kontroll. Fra neste år er det slutt på regelen om at siste siffer i registreringsnummeret bestemmer når bilen skal inn til EU - kontroll. EU kontroll frist Nyeste artikler. Snart må du registrere deg og ta kurs for å fly droner.


Ferske tall fra Medietilsynet: — Mange nordmenn vet ikke hvem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg