onsdag 20. august 2014

Beregne lapskaus pr person

Hvordan beregne mat til mange? Her får du en veiledning. Mengdeberegning buffet. Beregn ca 6g pr person. Det er vanlig å beregne ca.

Server med hjemmelaget og godt flatbrød og tyttebærsyltetøy. Vår lapskaus er et fast innslag hos mange catering bedrifter, store og små bedrifter, lag, foreninger og private hjem. Fellesforum Anonymforum. Hvor mye lapskaus til mange personer ? Jeg lurer på hvor mye lapskaus man må beregne til voksne og. Jeg har beregnet 6dl pr pers hvis det er en blanding av.


Ferdiglaget lapskaus kan selges i kiosken på kalde dager, eller som middag og lunsj på arrangementer.

Produktet blir levert i en kartong med to poser à kg. Hver pose gir ca porsjoner. NB: Leveringstid er uker og minstebestilling er 2kg.


Skallet, bein og paven skal ofte fjernes, og da er det vanskeligere å beregne hva man faktisk skal handle med seg for å ikke sitte sultne igjen etter måltidet. Så mye beregner du per person Dersom du bare ønsker å bruke en type skalldyr eller skjell kan du ta utgangspunkt i denne beregningen. Lapskaus er godt, lett å lage til mange, råvarene får du i alle butikker og man kan nesten ikke gjøre feil. Jeg bruker selv å lage denne gryten når vi skal spise flere og når det er gunstig med mye slik at middagen neste dag og er reddet.


Vi viser deg hvor mye mat du skal beregne per person. Hopp til hovedinnhold. Kilde: ForMat, forebygging av matavfall.


Dessuten kommer det også ann på tilbehør og hvor tykke skiver du har på kjøttet. Jo tynnere skiver jo mindre spiser folk. Vi skal ha elg i morra og jeg har ca 300g. Antar at det vil holde godt, skal i tillegg beregne ca 2gram potet pr person og en del grønnsaker.


Derfor har vi laget en oversikt som gjør det enklere å finne ut hvor mye du bør kjøpe inn.

Hei, Jeg planlegger et minnesamvær og ønsker meg litt input fra andre før jeg bestiller catering. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Jeg skal bestille snitter til en barnedåp og har forhørt meg litt rundt hvor mange jeg må beregne pr person. Noen mener tre, andre mener 5. En sa at det er fem snitter pr person , men tre smørbrød.


Har dere erfaring med hva som er nok?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg