torsdag 21. august 2014

Lo forsikring kontakt

Lo forsikring kontakt

Les mer om kollektive forsikringer her! Søk etter partnere lokalt i ditt område. De vet hvilke behandlingssteder som anbefales der du er.


Lo forsikring kontakt

Ja, så lenge barna har samme folkeregistret adresse som deg som LO -medlem er de omfattet av forsikringen. De vil da ha like gode vilkår som om de bodde hjemme og har ikke behov for å kjøpe egen forsikring. Det er viktig å poengtere at de må studere innen Norden. Norges beste innboforsikring skifter navn. I over femti år har vi arbeidet for å gi gode og trygge avtaler til våre medlemmer.


Noe av det vi er mest stolte av er innboforsikringen vår. Er dere flere LO -medlemmer i samme husstand slipper dere egenandel ved skade. Her finner du informasjon om hvordan du kan kontakte LO. Henvendelser til LO. Husk å oppgi hvilket LO -forbund du er medlem av dersom din henvendelse er relatert til ditt medlemskap.


Lo forsikring kontakt

Dette skaffer du deg på flyplassen fra det flyselskapet du flyr med. Uten dokumentasjonen vil du ikke få utbetalt erstatning. Kontakt deretter umiddelbart SpareBank 1. Ferie og fritid var noe av det første som ble tilgjengelig av fordeler i privatlivet for LO -medlemmer.


LO skjønte tidlig at det var viktig med ferie- og fritidstilbud som ga alle arbeidstakere mulighet til rekreasjon, og pleie av familielivet. Slik ble LOfavør feriereiser til. Og er dere flere LO -medlemmer i samme husstan. Som LO -medlem på en virksomhet med tariffavtale, får du avtalefestet lønn og arbeidslivet. Vår viktigste oppgave er å sikre medlemmene trygge og rettferdige lønns- og arbeidsvilkår!


De tillitsvalgte er ryggraden i LO. Forbundet inngår forsikringsavtalen direkte med HELP. Når det gjelder forsikring er det viktig å velge riktig da det kan få store konsekvenser å velge feil. Oversikten viser hvilke LO -forbund som har kollektiv avtale om advokatforsikring. Mer om forsikringer og LO favør medlemsfordeler i Fagforbundet.


HELP Forsikring er det eneste forsikringsselskapet i Skandinavia med. Vi hjelper deg gjerne med det du lurer på ift. HELP er det eneste forsikringsselskapet i Skandinavia som kun tilbyr advokathjelp gjennom forsikring. De hjelper deg å finne lege og sykehus og har tilgang til egen medisinsk kompetanse.


Har du andre utgifter i forbindelse med sykdom, ta vare på kvitteringer. Disse skal sendes inn sammen med skademelding til DNB Forsikring. Logg inn Fremtind Forsikring. Hvis du er bankkunde i SpareBank bruker vi ditt kundeforhold i banken for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse.


If hjelper deg med å velge riktig forsikring. Sjekk pris på forsikring hos Nordens største forsikringsselskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg