torsdag 14. august 2014

Blødning mensen gravid

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning.


Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene.

Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens, men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. Blødning og svangerskap hører ikke sammen. Blør du, skal du alltid ta det på alvor.


Svangerskapslengde og mengden blødning må vurderes. Småblødninger i form av litt rosa på papiret når du tørker deg, eller en liten dråpe i trusa, er vanlige og som regel ufarlige. Som de andre årsakene til blødning under graviditeten, begynner en spontanabort ofte med lett spotting som blir tung blødning.


Du bør også huske på at blødning mens man er gravid ikke alltid betyr at kvinnen ikke vil ha en sunn graviditet eller vil spontanabortere.

Rundt en av fire av alle gravide opplever blødning i de første ukene av svangerskapet. To til tre av ti kvinner som føder til termin, har hatt blødning tidlig i svangerskapet. Når det befruktede egget festes i livmorveggen, vil til prosent blø.


Dattern min var mnd og da var tiden inne for p piller enn å hoppe av i svingen. Les også: For deg som vil bli gravid igjen etter abort. Mer sjeldne årsaker.


Det kan bli en svært farlig situasjon, men forekommer kun i 1-prosent av alle svangerskap. Om du blør i uke 1 eller er det grunn til å oppsøke lege for en nærmere undersøkelse. Read in English: Period cramps when you are pregnant? Det er ikke uvanlig å ha svake menssmerter eller mensmurringer når du er gravid , sier Lisbeth Kopperu jordmor ved Ullevål sykehus og ved egen praksis i Horten.


Noen få jenter opplever en liten blødning selvom de er gravide. Denne er som regel mye mindre enn en vanlig mens og varer også kortere. Men hovedregelen er at får en jente mensen er hun ikke gravid. Mensen er i utgangspunktet en trygg periode, men det har skjedd at en jente har hatt eggløsning under mensen , men dette er svært skjeldent.


Sv: Mensen men likevell gravid ? Jeg bruker å få mens smerter i ryggen noen dsger før tr å magesmerter samme dag som den tr kommer.

Men jeg er faktisk 4-dager å har ikke no symptomer anna enn annerledes murring som kommer å går å det er vonst å ja klær som strammer over magen. Gravid selv om mensen kom? Enhver blødning fra livmoren utenom den normale menstruasjonsperioden betegnes unormal blødning eller uregelmessig blødning. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Men jeg tror at når du er helt sikker på at det ikke er en sjanse for å være gravid , så reagerer du ikke om den oppføres seg bittelitt annerledes. Mensen kommer nesten alltid dager etter eggløsning. Så hvis det er uker siden eggløsning vil testen være positiv om man er gravid.


Egget kan jo selvsagt være befruktet, men ikke feste seg i livmorveggen slik at man blir gravid. Hvis man får en blødning selv om man er gravid vil egget være festet til livmora ja, men man kan blø. Dette menes med uregelmessig blødning. Hvis du opplever små blødninger fra skjeden, men ikke har mensen , kan det skyldes: Celleforandringer på livmorhalsen.


En blødning sammen med magesmerter kan skyldes løsning av morkaken, og da må man komme seg til nærmeste fødeavdeling fortere enn svint, sier Nesheim. Mens en gravid kvinne bør konsultere fagpersoner dersom hun begynner å blø, er situasjonen annerledes for en kvinne som nærmer seg overgangsalderen. Har man en syklus innenfor disse dagene kan man ikke bli gravid under mensen.


Slik kan du bli gravid under mensen Ikke alle kvinner har en 28- til 32-dagers syklus. En kvinne med en kortere menstruasjonssyklus (dager, for eksempel), kan ha sju dager med blødning , ha samleie på hennes siste dag for blødning , og eggløsning tre dager senere. Hos de fleste kvinner kommer menstruasjonen nokså regelmessig, men det er normalt at den varierer opptil fem dager fra gang til gang. Er variasjonen større, kalles det uregelmessig menstruasjon. Det er ikke så mye man trenger å ha med seg til sykehuset når fødselen skal skje, men noe er greit å ha med i sykhusbagen.


Vi har laget en basisliste til deg, som du kan fylle på eller trekke fra på, alt ettersom hva som passer for deg. SVAR: Hei Takk for din henvendelse til Ung. Noen jenter kan ha en menslignende blødning når de skulle hatt mensen I gravi. Fikk mensen for dager siden, men denne gangen slutter den ikke ordentlig. De store blødningene gav seg etter dager, men det kommer fortsatt litt slimet blod.


Ikke mye utflod utenom dette og synes ikke det lukter noe spesielt. Hva kan dette være? Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid.


Det er klart at har man et sterkt ønske om å bli gravid og hele tiden tror man er det, så tenker jeg at det er naturlig at man leter etter tegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg