tirsdag 5. august 2014

Personlige merkelapper klær

Merkelapper til klær - alltid fri frakt. Lag dine egne merkelapper i dag! Navnelapper til klær , leker og andre ting. Strykefrie og i mange fine design. Miks farger, mønster og motiv.

Gøyale navnelapper til barnas klær. Selvklebende - 1stykk i pakken. Supersøte design, selvklebende. Imponerende Produktutvalg og Grenseløse Designalternativer. Tilfredshetsgaranti.


Vi Har Et Fantastisk Utvalg. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Personlige merkelapper.

Når du skal merke dine egne sydde klær eller tekstilprodukter, er det ekstra fint med personlige lapper med en tekst eller logo. Du kan enkelt designe og lage kreative merkelapper hos oss, slik at du alltid har oversikt. Når du merker barnas ting med personlige navnelapper kjenner barnet igjen hva som tilhører seg, og du som forelder er ikke i tvil om parkdressen eller matboksen tilhører noen andre enn dine egne barn hjemme. Klistre-, styrke- og strykefrie navnelapper. Vi har selvklebende og strykefrie merkelapper og du velger selv motiv og bakgrunn på dem.


Ditt personlige trykk produseres innen 2-arbeidsdager. Perfekt for merking av både varer og klær. Gir produktene dine ekstra stil. Alt du trenger å gjøre er å velge blant våre etikettdesign, og deretter legge ditt navn til din(e) favoritt(er). Du kan også lage din egen hengeetikett med egen tekst og eget design.


Har du barn som går i barnehage eller på skole? Kanskje du er pårørende til noen som bor på et sykehjem, eller du driver en bedrift med ansatte som har behov for navnelapper til verktøy eller uniformer? Påstrykbare navnelapper til klær.


Her må du frem med strykejernet, men til gjengjeld sitter de som støpt på sokker, halser, hjemmestrikket ull og alt annet der klistrelappene våre kommer til kort. Velg og vrak i farger og design og lag din helt unike strykelapp. Enten du ønsker å øke synligheten til merket ditt med produktetiketter eller ønsker å spare tid med adresseetiketter, har Vistaprint de perfekte tilpassede etikettene for deg.


Lag personlig tilpassede etiketter, etiketter på rull, adresseetiketter, returadresseetiketter og mer med Vistaprint.

Ulike størrelser og former tilgjengelig. Enkel og rask merking av votter, luer, ytterjakker etc. PinkLabel sine merkelapper til klær har et supersterkt lim som gjør at våre navnelapper tåler vask etter vask, opptil grader.


Gjør det enkelt med strykefrie og selvklebende merkelapper til klær ! Fine personlige merkelapper. Dersom du har barn i barnehage eller skole skal du vite at de ansatte blir veldig glad når du setter klistrelapper på alle klær og personlige eiendeler. Mye tid går med til å lete etter klær og ting som har blitt lagt igjen på feil sted.


Dette er tid som kunne blitt brukt sammen med ditt barn. De gjør saker og ting om til personlige gaver. Her på siden vår har vi listet opp de mest personlige navnelappene, som du selv kan designe med mønster, navn, bilde og farge.


Tips til fjerning av merkelapper på klær. Noen ganger tenker man kanskje at man angrer på at man har vært så flink til merking av klær. Spesielt når man ønsker å gi bort et plagg, eller søsken arver klær. Da er det greit å kunne fjerne merkelappene på en enkel måte. Profesjonelle vevde navnelapper laget i tekstil, til sying på klær.


Stor Størrelse 70xmm, bakgrunnr og tekst farger. Toppkvalitet og Knallpriser! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg