fredag 29. august 2014

Kviselignende utslett i underlivet

Kommer underlivet ditt i kontakt med et stoff det ikke liker, kan huden flamme opp med et rødt, kløende utslett , ofte også fulgt av små blemmer. Gjør det enkelt, dropp produkter du mistenker at forårsaker utslettet og hold deg til parfymefrie såper når du vasker underlivet. Når plagene ikke er bedre, men verre etter tre dager med kortisonkrem (Locoid lipid), bør du slutte med kremen. Det kan være flere forklaringer til dine hudplager.


Siden du opplever forverring er det lurt å undersøke om det kan være en infeksjon i hudområdet.

Plagene du beskriver kan passe. Utslett i underlivet kan ha flere ulike årsaker. Våre hudleger tilbyr utredning og behandling av alle vanlige årsaker. Kjønnsvorter: Kjønnsvorter skyldes en infeksjon i huden med såkalte Papillomvirus.


Kjønnssykommer kan også være en av årsakene til kløe i underlivet. Det selvsagt også andre seksuelt overførbare sykdommer som kan skape kløe og utslett i huden, men herpes er den mest vanlige. Vonde kviser i underlivet.


En mer alvorlig tilstand er dype kviser eller byller i underlivet.

Zangani forklarer at dette skyldes en betennelse i hårsekken og svettekjertler som hovedsakelig ses i armhuler, lysken, genitalia og under brystene hos kvinner. Det danner seg ømme, betente knuter i disse områdene som kan sprekke og tømme seg. Candida og eksem – utslett i underlivet kan være svært plagsomt. I første omgang tror jeg det er viktig å skille disse to ordene fra hverandre.


Candida er en soppinfeksjon som stort sett vil respondere godt på soppdrepende behandling. Hvis residiverende vet jeg det noen ganger blir vurdert langtidsbehandling med soppdrepende midler. I svangerskapet er kvinnen utsatt for å få soppinfeksjon i underlivet.


Ja, i noen tilfeller kan det være det første symptomet. Det arter seg som hissig rødhet på kjønnsleppene og rundt skjedeåpningen. Det er også rødt og sårt i selve skjeden.


Ofte forligger en osteaktig, cottage cheese-liknende utflod. Jeg har oppdaget en byll på innsiden av ytre kjønnsleppe. Har i flere mnd vært plaget med utslett i underlivet.


Eller, det er ikke på slimhinnene, men på huden på utsiden av kjønnsleppene på en måte. Når jeg klør på det (ubevisst om natten) blir det sår. Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden.

Utfloden er ofte tykk og litt klumpete som mange beskriver som cottage cheese-lignende. Man får kjøpt reseptfrie soppmidler på apoteket. Dette er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge og rammer særlig. Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi råd om behandling. Jeg er en jente som sliter veldig med kviselignende klumper i underlivet.


De er større enn kviser og er på en måte mer inni huden dersom det gir mening. Kan mer ligne på talgkjertel, men når jeg klemmer på den kommer det først en del puss og hvitt ut og så kommer det blod. SVAR: Hei Dette kan høres ut som at huden din har blitt irritert etter barbering. Kløe i underlivet er plagsomt.


Ikke bare på grunn av kløen, men ofte fordi den griper inn i det intime samlivet. Pruritus vulvae er den latinske medisinske betegnelsen for kløe i området rundt kvinnens kjønnsorganer. Har du utslett i underlivet , men synes det er for flaut g til legen? Kle i underlivet - Kle i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Vi skal se litt nærmere på årsaker og hvordan du kan bli kvitt kviser i underlivet ved hjelp av en kvisefjerner.


Barbering som hovedårsak. Dersom du oppdager kviser i underlivet , er det først og fremst viktig å finne årsaken til problemet. Vask og skyll underlivet til små barn og babyer ved hvert bleieskift, og pass på at det ikke ligger igjen rester av avføring og urin i hudfolder. Smør med sinksalve dersom det ser sårt og rosa ut, eller virker sårt.


Mange barn reagerer på stoffene i våtservietter og får utslett eller blir røde og såre. Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødflammet hud i ansiktet, særlig i pannen, på haken, over nesen og i kinnene. Ved aktiv sykdom kan det også komme små røde hevelser, kviselignende utslett og synlige blodkar. Les mer på Apotek 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg