fredag 8. august 2014

Underholdning fest ideer

Lei meg inn til din fest , ditt event eller ditt arrangement. Hele Norge, book i dag! Gjestene er alltid den viktigste ingrediensen i en fest.


Med en god gjesteliste og noen spennende personer kommer du langt. Dersom du inviterer gjester som ikke kjenner hverandre så godt er det viktig å kompensere med mer underholdning. Det er også en god idé å introdusere gjestene på en interessant måte.

I kan gøre brug af til jeres næste fest. Hvad end I står og skal holde fødselsdag, firmafest, julefrokost, konfirmation eller noget andet, så er det altid af stor betydning at jeres fest er fyldt med festlige indslag og sjov underholdning , som vil sørge for at stemningen er i top, og at ingen gæster vil kede sig gennem festen. Hvert lag får utdelt et kamara og rekvisitter. Dere skal spille inn en scene fra en kjent film!


Lagene skal lage manus, planlegge og spille inn. Så videreforedler vi filmene, mens dere gjør klar for middag. En rekke gode ideer til aktiviteter på barnets fødselsdag.


Mange av tipsene er knyttet opp til produkter, men kan brukes uavhengig av kjøp.

Det første du bør tage stilling til angående din fest er, om du ønsker professionel festunderholdning eller du ønsker en ”gør det selv” løsning, hvor du selv eller andre står for din underholdning til fest med indslag, evt. Tips: En finurlig quiz slår alltid an på selskapet. Ideer til lurespørsmål finner du her. Enkel men morsom lek.


Alt du trenger er ei gummian badeand eller et komisk kosedyr. En deltager stiller seg foran de andre med gummianda. Når han er på så vil dine gjester både le, bli forundret og bli lurt trill rundt samtidig som dem får noe å prate om for resten av kvelden og året! Jeg har fått i oppgave å finne en praktisk oppgave til en fest med kolleger på jobb, og i den sammenheng spør jeg her om noen vet av en enkel og morsom praktisk oppgave som vi kan ha.


Dette må gjerne være noe som kan utføres på ste med flere lag, grupper etc. Hvis du er til et selskab eller en rund fødselsdag, og festen er i fare for at gå dø eller der er behov for en sjov måde at lære de andre gæster at kende på, kan det være en idé at have en leg i ærmet. Her følger sjove og enkle selskabslege, der kan sætte gang i løjerne. OVERSIKT: Her er en kortliste over gode band til en fest med dans og moro. Alle disse kan stille med komplett lydanlegg og levere 3×min dansemusikk som passer for anledningen.


Fastelavn er meget snart mit navn. Her er inspiration til fastelavns-lege, udklædning, sange og boller. Du kan også blive klogere på, hvorfor vi holder fastelavn og traditionerne. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.


VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

De kan foreslå morsom underholdning til festen eller hjelpe deg med å booke humoristiske og musikalske innslag. På den måten kan du som arrangør senke skuldrene og nyte kvelden med dine ansatte. Vi hjelper deg å finne rett underholdning til festen. Hos oss blir du godt ivaretatt når du arrangerer fest i vårt festlokale.


Festen kan dog godt blive en smule langtrukken, hvis der på ingen måde er nogen former for underholdning til et bryllup. Underholdning kan dog være mange ting, når der tales bryllup, og derfor kan du her få nogle gode ideer til, hvordan du kan pifte dit bryllup lidt op med nogle sjove bryllupslege samt underholdning. En helaften med tysk mat, god øl, underholdning og artister. Oktober fest er en tradisjon som opprinnelig kommer fra delstaten Bayern i Tyskland. Den første oktober festen ble holdt 12.


Bayerns kronprins Ludwig og prinsesse Therese. Det behøver ikke blive død kedeligt, når familien skal samles til den traditionelle fest. Uanset om det drejer sig om en konfirmations fest , fødselsdag, familiefest, tøse fest eller andet, er det værd at finde noget underholdning som passer netop til de gæster, du skal være i selskab med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg