fredag 22. august 2014

Strikke nattpose baby

Kjøp nattpose til baby hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Check out For The Baby. DYNER, PUTER OG NATTPOSER TIL BABY OG BARN. Dette er hvordan man kan lage en sovepose i patentstrikk til babyborn dukke: Finn fra de fargene du liker og strikk med det garnet du liker.


Alpakkaull er godt garn å strikke med. Mål på din dukke hvor stor soveposen trenger å være. Er jo mulig at far ikke liker deg og derfor prøver å begrense kontakt. Far får i så fall løse det problemet på en annen måte, siden barnet reagerer negativt når stemor henter. Han kan ikke skyve sitt eget ubehag over på barnet.


Dessuten - det er stemor som henter i barnehagen også. Vesla sparker av seg dyna og åler seg inn i et hjørne av senga om hun ikke sover i nattpose. Men den ene vi har er ofte til vask, så derfor har jeg sydd en til. Synes den ble riktig så søt! Barnas Hus er Norges ledende kjede for babyutstyr og barneklær.


Strikke nattpose baby

Hos oss finner du alt barnet trenger! Størst på barnevogner, bilstoler, utetøy og ullklær til barn. Varm og god kosepose i 1 ull superwash. Denne er str ca 0-mnd.


Den har hol for bilbelte, men kan og brukast som ein nattpose , eller i vogna. Med ein slik pose greier ikkje barnet så lett å sparka av seg dyna. Hugs at selane skal i kryss i ryggen. Skriv kva farge du vil ha når du kjøper. Jeg har laget en utstyrsliste, til meg selv.


Det er mitt første barn og sannsynligvis finnes det unødvendige ting på listen og ting som skulle vært med ev. Search For The Baby. Et unikt produkt, og etter vår mening - det skjønneste en liten baby kan sove i. Sovepose i lyseblå strikkestriper og med teksten Sulla meg litt på baken.


Kommer med overbrettbare votter. Ikke kjøp posen for stor. Da risikerer du at bena kommer ut mellom knappene. Posen er god og lang, og varer lenge. Kan fint brukes med kun bleie under.


Laget av viskose fra bambus og bomull. Deilig, lang to-delt pysjamas i Lillebas klassiske strikkestriper bambusviskose bomull Absorberer fukt – perfekt for varme barn Særlig god for barn med atopisk eksem Utdrag fra diktet Sundagsro av Arne Garborgs på lommen foran. Bør vaskes alene på ullprogram (maks 40), helst på vrangen. Må ikke vaskes med Vanish el.


Tåler ikke tørketrommel. Tuva hel pysj er en unik nattdrakt, og etter barnas mening verdens mykeste pysjamas å sove i. Den har overbrett på hendene for å unngå kloring i ansiktet samt for å beskytte små, kalde babyhender. Ingen stikkende etiketter i plagget. Jeg skal bli mormor igjen, og dette er muligens noe de vordende foreldrene ønsker til babyen sin. Det må jo være midt i blinken for en vinterbaby.


Strikke nattpose baby

Holder på med teppe nå, og har litt av hvert annet jeg har lyst til å strikke også. Fortsatt god søndag fra Ingunn 3. Så fin den stolen er! Og så stor Daniel ser ut i den! Jeg brukte mye nattpose til Mathea da hun var mindre.


Grunnen var at hun bevegde seg så mye da hun sov og havnet ofte helt under dyna. Da tror jeg man må ha en sånn som man fester i senga, og det synes jeg ikke er noe særlig. Nattpose Ella (burde hatt, men klarer ikke å bestemme meg for oppskrift eller garn) (Fant oppskrift fra sandnes, alpakka!) - Uglesett Isak - Vinterdress Ella (Tror jeg dropper det nå siden jeg fikk ulldress av mamma) - Julefestdrakt Isak og Ella. Utover det har vi et bredt utvalg. Strikket med Sandnes kashmiralpakka (str.fasthet 17) og tykke pinner.


Garnet var veldig godt å strikke med. Det ble uåpnet nøste igjen, tenkte å bytte inn det, men Ella har lekt med det nøstet idag, så jeg får finne på noe fint å strikke med det, hehe. Den er kjempevarm og veldig myk og god!


Da jeg flyttet inn i det nye skjule samtaler på messenger mitt, så gikk jeg selvsagt gjennom en hel del ting og tang som jeg på en måte bare har flyttet litt rundt på. I en plastkasse fant jeg disse luene og halsene, overskudd fra sying rett og slett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg