mandag 4. august 2014

Rullegardin bambus

Stort utvalg av interiør design. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen JYSK Norge samlede varesortiment.

Les mer VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste. Rullegardin bambus BYRE 140x1natur Pr. Det giver et minimalistisk udtryk og bringer den moderne skandinaviske stil ind i hjemmet. Fordelen ved et bambusrullegardin er, at det er nemt at vedligeholde, og gardinet kan anvendes både som pyntegardin eller rumdeler.


Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig design og materialer. Jeg kan også lage bambus gardinene som romdelere.

Bambus gardiner i gråtoner. Dersom du er opptatt av kvalitet og detaljer er disse gardinene det lille ekstra. Mange velger å bruke bambusgardiner ute på.


De er lettere transparente, men giver en god afskærmning for sollys. Hvert rullegardin er forsynet med et auto-lock system, som giver en let op- og nedrulning. I brun, mørk brun eller beige.


Enkel å feste og betjene. Lengder 1eller 2cm. Jute er en tekstil som utvinnes fra juteplantens stilk. Gardinen er vakker og bringer noe eksklusivt til alle rom hvor man ønsker en helt spesiell følelse av varme og kos.


Gardinet giver et fantastisk smukt lys, når solen skinner igennem. Hvidt natur plante rullegardin. Hos oss får du både mørkleggingsrullegardiner som holder sommerlyset ute og panelgardiner som myker opp lyset som kommer inn. Hent i butikk er tilgjengelig på et stort antall produkter, da denne servicen også omfatter vårt Kun Online sortiment. Butikken har ikke Kun Online produkter på lager, det må derfor forventes en leveringstid på 4-virkedager før varene er klar til henting i butikk.


Små, tynne bambuspinner er vevet fint sammen med en gylden tråd. Gardinet er i helt naturlig bambus , men har vært gjennom en varmeprosess som har mørknet bambusen. Dermed er bambusen helt gjennomfarget.

En utrolig fin og meget eksklusiv gardin, som skaper en deilig stemning i hjemmet. Det tar dager å lage en rullegardin i bambus og dager for en gardin av papir og plantefibre. Hver enkelt gardin har vært i hendene på opp til personer, alle for å sikre topp kvalitet. Et rullegardin er velegnet i soveværelset eller børneværelset, og fås som lysdæmpende gardin eller mørklægningsgardin. Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner, duo rullegardiner, bambus rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk.


Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg