fredag 15. august 2014

Voksi urban lilla

Fri frakt ved kjøp over 499. Se vårt store utvalg av dameklær. Finn laveste nettpris her. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Det er også mulig å ta bort overdelen å bruke posen som et leketeppe.

Nederst på posen er det en glidelås som kan åpnes for å lufte føttene. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Les tester og omtaler før du kjøper. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Move kan åpnes helt opp for varme dager, eller når du kommer innendørs, den er skreddersydd for babybilstoler og barnevogner. Vinterposen har under delen fylt med ull og overdel. Testvinnende vognpose i ull og dun til vinterbruk.


Voksi Active vinterpose.

Kjøp dine favorittmerker til barn på Miinto. Stort utvalg av treningstøy. Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken.


Vognposer for baby og små barn. Passar från nyfödd upp till 4. Vind- och vattentålig. Tillverkad i Oeko-Tex-certifierat material. Universell passform. Färdiga öppningar för säkerhetssele.


Den Lille Barnebutikken. Sensillo Baby Nest - Grey Peony Sørger for et trygt sted for å sove og hvile! Overdelen består av dun og fjær, som både. Med sitt elegante design ser Urban lekker ut i barnevogna og er samtidig den ultimate vinterposen med mange smarte funksjoner.


Ull har den unike evnen at den transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp.

Ull puster og har suverene ventilerende egenskaper. Denne posen briljerer på de fleste testmomentene, deriblant vannavstøtende evne, varmeisolasjon, brannsikkerhet og endring etter vask. Från lockets kant ned till fotändan mäter cm. Underdelen er laget av ull som varmer om vinteren og kjøler om sommeren.


Til Urban medfølger to forskjellige topper slik at du kan endre etter hvert som barnet vokser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg