tirsdag 17. november 2015

Eggedosis

Eggedosis

Eggedosis er verdens enkleste dessert. En favoritt hos mange! Server alene, eller med revet sjokolade, revet appelsinskall, kakaopulver, kakestrøssel eller friske bær. Aller best resultat får du om eggene er romtempererte før du pisker dem. Denne oppskriften har video som viser steg for steg.


Eggedosis

Serveres som den er eller med friske bær, sjokolade eller kakao. Sviket er ikke nytt av året. I tekst og musikk ,alltid. Og gudskjelov mange mange andre genrer også - Her, i min hule holdt jeg min fødselsdag.


En glede omgitt av fine, gode medmennesker. Kjempegodt til helgekosen, og særlig i påsken. Her har vi hatt på litt O´boy på eggedosisen. Du kan også bruke kakestrøssel, sitronmelisse eller revet sjokolade.


Jeg synes det er kult å servere eggedosis i glass med stett! Dette fordi det danner seg bunnfall i eggedosisen etter at den har stått en stund. Pisk stiv eggedosis av egg og sukker. Fyll i glasset og server med skje. Bland gjerne med hakket frukt eller bær.


Tips for barn: Et lite dryss med hakket sjokolade eller sjokoladepulver over. En norsk tradisjon er å servere eggedosis på den norske nasjonaldagen 17. I fromasjer, isparfait og kaker er eggedosis en viktig ingrediens. Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg.


Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Her kan du finne hvordan lage eggedosis og eggedosis oppskrift. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Tilsett sukkeret og fortsett vispingen til røra er stiv. Ha egg og sukker i en miksmasterbolle og visp det til det blir luftig og lett. Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Eggedosis

Det tar omlag minutter. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene. Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Oppskrifter til alle anledninger!


Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg