onsdag 11. november 2015

Øretermometer nøyaktighet

Nordens største utvalg og dagers angrerett. Våre aktuelle kampanjer. Finn gode tilbud i nettbutikken! Se når nye produkter kommer inn. Registrer deg allerede i dag!


Presise og raske termometer for måling av feber. Bruk av øretermometer er blitt en vanlig metode for å måle kroppstemperatur hos pasienter ved norske sykehus. Denne rapporten oppsummerer kunnskapen om diagnostisk nøyaktighet av øremåling sammenliknet med rektalmåling for å identifisere og utelukke feber hos voksne pasienter i sykehus eller sykehjem. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt.


Omron Gentle Temp 5er et smidig øretermometer med opplyst display slik at man enkelt kan lese av målingene til alle døgnets tider. Denne funksjonen er en stor fordel for småbarnsforeldre, da man ofte er nødt til å ta temperaturen på småbarn på natten og gjerne vil unngå å vekke dem ved å skru på lyset. Termometer for armhuler blir regnet som de minst nøyaktige, deretter følger munntermometer. Og det bringer oss videre til øretermometeret. Pris: kr 41Oppgitte priser gjelder i nettbutikken.


Enkelt og raskt i bruk med måleresultat etter kun sekund. For å teste nøyaktigheten av blodsukkermåler, kan du kjøpe en spesiell væske kontrolløsning for å gjennomføre en nøyaktighet test. Noen ganger apparatet vil komme med en testløsning, men de kan også kjøpes på ditt lokale apotek eller apotek.


Profesjonell nøyaktighet - hver gang. Klinisk bevist nøyaktighet i mer enn studier. Et digitalt øretermometer. Ekstra skånsom måling.


Øretermometer nøyaktighet

I tillegg har vi søkt etter studier som sammenlikner munnhule-, armhule- og pannemåling med rektalmåling. Raskt øretermometer med stort display og IR-teknologi som gjør at målingen bare tar noen sekunder. Termometeret lagrer den siste målingen i det innebygde minnet for referanse, og informerer om riktig posisjon i øret.


Infrarødt Øretermometer fra ValMed måler raskt, effektivt og nøyaktig temperaturen på bare sekund! Rask og billig handel hos Med24. Seks av studiene gjaldt diagnostisk nøyaktighet ved øretermometre. Ulike typer øretermometre ble benyttet, og studiene opererte med ulike grenseverdier for feber. Studiene viser at øretermometer ikke fanger opp feber hos alle pasienter der rektalmåling viser feber.


Raskt og enkelt øretermometer for bruk i helsevesenet. Brukes sammen med engangshetter (se under tilbehør). Det er også velegnet for privat bruk.


Engangshettene løsnes enkelt fra proben med en liten avløser. C, med nøyaktighet ± °C i måleområdet °- °C. Hei, Har feber på andre dagen nå, og har målt med Apotek 1s (a1) pannetermometer.


Problemet jeg har hatt er at det viste veldig forskjellige temperaturer i går, avhengig av hvor i pannen jeg måler - godt over en halv grads forskjell. Samboeren min har imidlertid ikke dette problemet med termomete. SINTEF har utgitt en rapport basert på ti friske personer som ble testet ved løp på tredemølle. Rapporten konkluderer med at øregangstermometeret gav gode registreringer av endringer i kroppstemperaturen under fysisk aktivitet. Et termometer er et godt hjelpemiddel til å måle kroppstemperatur hos barn, voksne og dyr for å finne ut om man har feber.


Bruk også gjerne termometerbeskyttelse for bedre hygiene. Kroppstemperatur over 38°C hos mennesker regnes som feber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg