tirsdag 24. november 2015

Fagarbeider barnehage lønn

Vi er imot forskjellsbehandling uansett om begrunnelsen er kjønn eller annet. Som barnehageassistent jobber du i barnehage. Sammen med de andre ansatte er du med på å gi barna en trygg og god barnehagedag. PBL har inngått tariffavtale med Delta. Denne avtalen gjelder for Deltas medlemmer som er ansatt i disse barnehagene.


Skremmende at en Nav ansatt tenker at psykisk utviklingshemmede kunne styrt dagene i en barnehage. Men men, du om det. Hun er enslig forsørger og trodde inntil nå, at hun ikke kunne bli fagarbeider. Torill Wikdahl jobber i Abra Kadabra barnehage i Levanger som assistent. Hovedtariffavtalen regulerer lønns- og arbeidsvilkår.


I tillegg til lønn , regulerer tariffavtalene også bestemmelser om for eksempel arbeidsti ansettelser, ferie, sosiale rettigheter og pensjon. Særavtaler Sentrale særavtaler er tariffavtaler som omfatter ett eller flere spørsmål som ikke er omhandlet i hovedtariffavtalen. Som ansatt i Lønnås barnehage blir du en del av et miljø hvor fag settes høyt, og vi har fokus på et arbeidsmiljø hvor raushet og respekt for hverandre er to viktige verdier. Vil du vite mer om Lønnås barnehage. Tiltredelse så raskt som mulig.


Du trenger masse tålmodighet, omsorg, kunnskap om barns utvikling, behov osv. Det er ikke bare å passe barn, som mange tror. Vi har følgende ledig stilling i Gausetangen barnehage : En fast fagarbeider stilling fra og med 02.


Har du barnehagelærerutdanning, kan du både jobbe som barnehagelærer og som pedagogisk leder i en barnehage. Du kan også bli styrer i barnehagen, både i private og kommunale barnehager. Noen barnehagelærere arbeider i skolefritidsordningen og andre barnerelaterte virksomheter, som for eksempel innen barnevernet.


Jeg har bestått fagprøven som Helsefagarbeider for måned siden og har enda ikke fått fagarbeiderlønn. Min sjef sier at jeg ikke kommer til å få fagarbeiderlønn før jeg har fått autorisasjon, noe som jeg har søkt om for noen dager siden, pga. Jobb i barnehage Vi søker engasjerte og dyktige medarbeidere som vil gi alle barn i barnehagen en god og trygg start, med lek og læring i sentrum.


Oslo kommune har høye ambisjoner for våre barnehager, og satser på økt kompetanse og kvalitetsutvikling. Søk etter nye Fagarbeider barnehage -jobber. Godkjente arbeidstakere.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 16. Tariff, lønn og personal. Samarbeid mellom barnehage og barnevern - til barnets beste. Hva kan vi hjelpe deg med?


Oversikt over yrker og fagområder. Enten du er barne- og ungdomsarbeider, barnehageassistent, barnehagelærer, barnehagestyrer eller pedagogisk leder er du velkommen som medlem. Fagforbundet har medlemmer i både kommunale og private barnehager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg