onsdag 11. november 2015

Postnummer bydeler bergen

Postnummer i Bergen kommune. Datasettet viser bydeler i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. Bydel utgjør geografiske områder i en kommune.


Bydelskoden er 6-sifret der de fire første utgjør kommunenummeret. Forfattere: Gunnar Hagen Hartvedt og Norvall Skreien. Finn bydelen din her.


Usikker på hvilken bydel du bor i? Søk på adressen din her. Jeg vet hvilken bydel jeg bor. Bydelen Bergenhus regnes som Bergens sentrum, sammen med mindre deler av Årstad. Den største bydelen i Bergen i areal er Fana, der arealet er på 15km². Den bydelen med lavest areal er Årsta der arealet er på km².


KOSTRA står for Kommune-Stat-Rapportering. Du kan sammenligne din kommune med andre kommuner, hele landet eller andre regionale inndelinger. Du får også informasjon om gatekoden og i hvilken bydel gaten er lokalisert. Her finner du den offisielle skrivemåten på alle gatenavn i Bergen kommune. Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett.


Spar opptil på ditt hotell! Gratis avbestilling! Fra lokalhistorie. Hopp til navigering Hopp til søk. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.


Sagene og Torshov er 0 Frogner 0 Majorstua har også postnummer som begynner på 0 St. Røa 0 Østensjø 0 Furuset 1 Nordstrand 1 Søndr Nordstrand 1 Helsfyr-Sinsen 05. Det er flere bydeler som kan ha samme begynnende postnummer.


Hvilke bydeler er størst i år? Det er på størrelse med tettstedene Leirvik, Drøbak eller Osøyro. Kart over bydeler i Bergen. Her kan du se forskjellige bydelene vi har i Bergen. Trykk på en bydel for å få opp mer informasjon som antall bilder og link til bydelen.


Postnummer bydeler bergen

Du kan også bruke menyene til høyre for å navigere deg til hva du vil se kart over. I tabellene finner du alle nye postnummer og postnummer som er endret eller opphørt. Les mer om hva endringsfilene inneholder og hvordan de brukes i veiledningen.


For å holde deg oppdatert på kommende postnummerendringer kan du abonnere på vårt nyhetsbrev. Det jeg tenkte på var en tjeneste som hentet ut alle gyldige postnumre i Norge. Hos etater med postnummer som registerdata må det nå vaskes manuelt ved endringer i postnumre , med en slik tjeneste ville man kunne automatisert og dermed automatisk holdt sine data i synk med fasit. Fana er en bydel i Bergen , som omfatter deler av tidligere Fana kommune som ble innlemmet i Bergen den 1. Arealet er 15km² landareal og km² ferskvann.


Befolkningstettheten for hele bydelen samlet er på 2innbyggere pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg