fredag 27. november 2015

Mal invitasjon fest

Invitasjoner i mange Varianter og til mange Anledninger. Nordens største utvalg! Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Velkommen til Kensaq.


Finn mal invitasjon fest i dag!

Når det er tid for å komme sammen for en bursdag, på kontoret, eller en fest , kan du bruke de utskriftbare Office-malene for invitasjoner, og få folk til å holde av datoen for arrangementet. Da kan vi hjelpe deg litt på vei. Disse kan du laste ned til din maskin, skriv inn den teksten du ønsker, og deretter skrive ut i flere eksemplarer.


Skap invitasjoner til party eller fest basert på en av våre gratis maler - og legg inn egen tekst og bilder slik at invitasjonen blir skreddersydd etter ditt behov. Festinvitasjonene skaper du på nett og vi trykker dem i Norge for rask utsendelse. Med Canvas omfattende utvalg av invitasjonsmaler — designet av profesjonelle — vil du sette tonen for arrangementet.


Canvas verktøy for invitasjoner har en mal for enhver anledning, fra bursdager til veldedighetsarrangementer, fra brylluper til pensjonsfeiringer og så mye mer.

Bare lag invitasjonen din ferdig først,og så kan du registere deg til slutt (helt gratis). Lag invitasjon (gratis). Spreke farger, glam eller romantiske vibber? Ikke la noe stoppe deg på veien mot Årets fest -pokalen.


Alle våre design er laget unikt for Optimalprint og vi trykker våre produkter på papir av høy kvalitet her i Norge. Vi har invitasjonene som passer til din fest. Være kreativ, lag en invitasjon som skaper forventning til festen!


Mange nye design å velge fra. Bruk dine egne bilder! Den enkle måten å sende ut invitasjoner på! Logg inn for å se hvem som har svart på invitasjonen din, gjøre endringer m. Her finner du gode eksempler på fest invitasjoner og innbydelser som passer til de forskjellige festlige og store, høytidlige anledninger som f. Her har vi samlet en rekke eksempler på hvordan du kan skrive din invitasjon. Eksemplene kan passe både til barnebursdag, og til bursdagsfeiring for voksne.


Kanskje du finner en som passer perfekt som mal til din bursdagsinvitasjon?

Bursdagsinvitasjon – Eksempel 1. Du er invitert til å feire XX sin årsdag fredag 3. Bestill invitasjon til sommerfesten. Kom i gang og bestill invitasjon til årets sommerfest nå! Du kan bestille invitasjon til sommerfest uansett tema og sted for festen.


Gratis mal fra greetingsisland. Trenger du å få laget innbydelselseskort til barnebursdagen eller annet? Her er noen av de beste gratistjenester på nettet (som kan printes ut). Se også: Flotte juleblomster til julebordet. Flere plasser er det vanlig å gi beskjed til alle foreldre om at barnet deres har fått en invitasjon til bursdag.


Dette for å sikre seg at alle får invitasjonen og ingen blir utelatt. Du fyller inn feltene i invitasjonene kun en gang, og de kopieres over til neste invitasjon. Gjestens navn blir selvfølgelig ikke kopiert, så du kan skrive inn ulike gjestenavn per invitasjon som skrives ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg