tirsdag 17. november 2015

Lederutdanning sykepleier

Vi hjelper virksomheter med å håndtere og gjennomføre endringer. Endringsledelse, nedbemanning, karriereveiledning, coaching, trivsel og mer. Vi er med hele Prosessen!


Sjekk ut Lederutdanning Sykepleier. Søk i Norges største og mest komplette kursoversikt!

FØR du får tilgang til å søke på programmet Nasjonal lederutdanning for primærhelsetjenesten må du fylle ut et bakgrunnsskjema, som du finner link til nedenfor. Merk at både skjema og søknad må være innsendt for at vi skal kunne vurdere deg for opptak. Sykepleiere kan ta videreutdanning og spesialisere seg innen mange ulike retninger.


NTNU VIDERE er videreutdanning og deltidsstudier tilpasset deg som er i arbeidslivet. Vi tilbyr kurs av kortere eller lengre varighet på bachelor- og masternivå innen de fleste fagområder. Studiene gir kunnskap om en eller flere av områdene organisasjon, ledelse, økonomi, personal og administrasjon. Noen videreutdanninger er spesielt tilpasset ulike sektorer, og krever relevant kompetanse.


Lederutdanning er lik nye muligheter Den faglige bakgrunnen din vil påvirke og avgjøre hvilken leder du vil bli og for hvilket område du vil kunne bli leder innen.

En ting er sikkert: med en lederutdanning vil du score høyt på arbeidsrangstigen og øke dine muligheter for god lønn og ansvarsområder. Forskjellige utdanningsinstitusjoner tilbyr ulike muligheter for videreutdanning, men som sykepleier har du mange muligheter for fordypning. Blant disse er helsesøsterutdanningen og jordmorutdanning, i tillegg til fordypningsmuligheter innenfor forskjellige fagområder.


Du kan også ta videreutdanning innenfor personalledelse. Mer makt til pasientene. Lege Kathinka Meirik studerer endringsledelse og skriver masteroppgave om hva som skjer når pasientene får større innflytelse. Kanskje ingen store overraskelser, men av de nyere funnene jeg har gjort er at sykepleiere leder ut fra fag.


Selv om de har formell lederutdanning , bruker de faglige argumenter for å begrunne sine lederavgjørelser, og for å begrunne at de kan være ledere på lik linje med legene, sier hun. Praktisk lederutdanning innen organisasjon og ledelse. Passer for deg som ønsker å utvikle din lederkompetanse på kort ti og få nyttige ledelsesverktøy som du kan ta i bruk med en gang. Bachelorprogrammene passer for deg som vil fordype deg i ledelse innen et utvalgt fagområde. Masterprogram i helseledelse.


Erfaringsbasert master i helseledelse, kvalitetsforbedring og helseøkonomi er en bred lederutdanning på delti som består av tre frittstående kurs á studiepoeng og en avsluttende masteroppgave på studiepoeng. Stor interesse for lederutdanning. Handelshøyskolen BI forteller om rekordmange søkere til ny lederutdanning for den kommunale helse- og omsorgstjenesten.


Etter hvert har vi videreutviklet konseptet slik at det også kan tilpasses generell lederutdanning i hele kommunen, dersom oppdragsgiver skulle ønske det.

Hva er helseledelse? Helseledelse er å skape pasientens helsetjeneste. Dette er en overordnet politisk prioritering. Målet for er å fornye, forenkle og forbedre helsetjenesten for å skape best mulig kvalitet for den enkelte pasient.


Behovet for sykepleiefaglig kompetanse om diabetes er stort både i primær- og i spesialisthelsetjenesten. Sykepleiere som jobber direkte med pasienter, brukere og pårørende vil ha nytte av dette studietilbudet. Sykepleieledere fra hele landet har deltatt i det anerkjente lederutviklingsprogrammet Leadership For Change, LFC, i regi av Norsk Sykepleierforbund og International Council of Nurses (ICN).


Veldig høyt nivå på kursdeltakerne, skrøt kurslederen fra ICN. Studiet skal fremme bruken av ny forskning i undervisning og praksis, ifølge høyskolen sine nettsider. Har du lederstilling i helsesektoren, eller vil kvalifisere deg for lederoppgaver?


Du kan ta enkeltkurs eller fullt masterprogram. Søknadsfristen er 1. Videreutdanning for lærere. Jeg ser nå at jeg har startet helt på bunnen igjen etter jeg ble sykepleier. All annen erfaring jeg har, har liten eller ingen betydning lenger.


Men jobb fikk jeg til slutt, og jeg trives veldig godt bare så det er sagt. Men jeg undres fortsatt over hvorfor det skal være så innmari vanskelig å skaffe seg ledererfaring. Det er flere finansieringsalternativer for etter- og videreutdanning.


Dekker du utgiftene privat gir EVU tilbud om å dele opp faktura i foretrukne rater. Lånekassen gir støtte til deltidstudier over studiepoeng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg