fredag 20. november 2015

Nettstudier vgs

Meld deg opp som privatist på nett nå. Vi tilbyr faglig oppdaterte og eksamensrettede nettkurs for deg som skal ta fag fra vgs som privatist. Kursinnholdet er digitalt og blir presentert i en enkel og forståelig struktur.


Du vil med andre ord kommunisere mer med både medelever og lærere, enn ved andre nettstudier på dette nivået. Når du tar nettstudier er du selvsagt velkommen til å lese på skolene våre, hvis det passer for deg.

Du kan bruke skolens trådløse nett, og delta på alle gratis ekstrakurs. Ta kontakt med skolen nærmest deg for oversikt over hva du kan delta på. HVA ER NETTSTUDIER ? Du kan dermed studere akkurat når og hvor du vil. Våre nettstudier passer for deg som trenger en mer fleksibel studiehverdag og vi har alltid ledige studieplasser. De gir støtte til utdanninger som omfatter minst av et fulltidsstudium.


Du må ha minst 4studietimer i året på studiespesialisering og 4studietimer på yrkesfag for å få støtte til et helt skoleår.

Det er aldri for sent å fullføre - velg Norges største videregående skole! Vi tilbyr både generell studiekompetanse og fordypning i realfag, for deg som ønsker å søke opptak til høyere utdanning. Noen nettskoler har rullerende opptak, mens andre har faste oppstartstidspunkt. Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Selv om nettstudier kanskje er det som passer best for deg og din situasjon, vet vi at mange allikevel har et ønske om å møte både lærere og medelever ansikt til ansikt innimellom. Nettstudier gjør det mulig å studere hvor som helst når som helst. Allmenne fag VGS i Nettkurs og nettstudier. Skulle du ønske du hadde bedre karakterer?


Mangler du generell studiekompetanse? Vi tilbyr privatistundervisning på nett med fleksibel oppstart og progresjon. Hos oss studerer du når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Med en fleksibel utdanning på nett kan du studere hvor og når det passer deg – heltid eller deltid.


Du kan få støtte til nettstudier hvis du har minst prosent studiebelastning og tar et godkjent opplegg ved et norsk lærested. Ta opp fag som privatist - på skole eller på nett.

Eksamensrettet undervisning. Finn et kurs nær deg. Her finner du en oversikt over Yrkesutdanning VGS i Nettkurs og nettstudier. Behov for fleksibilitet? Vil du studere på nett?


Hos oss får du frihet til å studere når du vil, hvor du vil og i ditt eget tempo. Vi tilbyr nettundervisning for privatister i både fellesfag og programfag. Vi har dyktige lærere som hjelper deg enten om du vil forbedre karakterer, mangler vitnemål eller skal omskoleres. Det er flott at du har et mål om å ta en utdanning, selv om du har dine ting å slite med!


Det er fullt mulig, men det å isolere seg hjemme blir sjelden sett på som en god løsning ved angst og depresjoner, med mindre det er for en periode og som et ledd i en langsiktig plan. Hos våre Montessori-inspirerte skoler vektlegger vi et positivt elevsyn og utvikling av selvstendighet. Hos oss vil du oppleve en litt annerledes timeplan, vi legger opp til læring og mestring gjennom korte undervisningsøkter og fleksibel arbeidstid.


Det kan gjøres opptak og tildeles plass til de som skal gjennomføre fagprøve eller på bakgrunn av realkompetansevurdering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg