mandag 2. november 2015

Fjelltur med barn bergen

Bli med på ulike dagstur fra Bygdin eller Torfinnsbu gjennom hele sommeren! Komplette topptur-pakker til Torfinnstin Uranostin og Falketind. Super pris, det finnes ikke bedre!


Fjelltur med barn bergen

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking.


Turen tar ca 4-timer, og gir spektakulær utsikt så godt som hele veien. Fra mai - september kan du bestille vandreturen Vidden Panoramatur. Barnas Turlag ønsker at alle barn skal få gleden av å leke og kose seg i naturen.


Fjelltur med barn bergen

Bli med oss på dagsturer, fjellcamper, trilleturer, kom deg ut-dager, kveldsmatturer og helgeturer. Gode råd for fjelltur for ulike aldre. De første leveårene kan du ta med deg barna på kortere turer i bæremeis, men sørg for at de også går litt selv. Etter hvert kan dere begynne.


Det ble en flott tur med fine naturopplevelser og veldig ivrige barn som gav tydelig utrykk for at de trivdes på tur i skogen. Vi traff en skole og en annen barnehage som hadde hadde lagt turen her til denne fine dagen. Ekstra kjekt var det når barna oppdaget at noen av disse skulle de begynne på skole med til neste år. Vi driver hytter i Vestland fylke og jobber for et enkelt og naturvennlig friluftsliv. FJELLTUR MED BARN : Å ta med barna på fjellferie i Norge er ingen problem med litt planlegging.


Fjelltur med barn bergen

Ta med barna til eksempelvis Dalsnuten. Keiservarden eller Besseggen. FOR: Barn fra til år. HVA: Vi arrangerer turer i nærmiljøet og på fjellet. Hytteturer, kveldsmatturer, klatrekvelder, f jelleirer og helgeturer hvor barna reiser med eller uten foresatte.


Men vi må selvsagt også ta med noen av de. En tur som passer de aller fleste også barna. Enkelt kompass som alle kan bruke. Gjør deg kjent med våre turforslag og oppdag flere sider av vår vakre by.


Og ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål til dette. Igjen – barn liker forutsigbarhet. Bergen denne gangen. VÆR MED PÅ LEKEN når dere er ute.


Tull med barna og tør å være litt barnslig. Prat også med barna mens dere går om smått og stort. De fleste foresatte kan med fordel snakke mer med barna sine. Ta gjerne en ” to-manns tur” innimellom, det er en fin måte å bli kjent med sine egne barn på. Byfjellene omfatter Lyderhorn , Damsgårdsfjellet med Kanadaskogen, og Løvstakken i vest, og Ulriken, Fløyen, Blåmanen, Rundemanen og Sandviksfjellet i øst.


LUFTIG: Peder og Helle nyter det vanvittige synet mot fjell og fjord. Her på eggen må barn passes godt på, flere steder er det rett ned! Kort fortalt, ungene spratt opp den bratte steinura på null komma niks, med en gravid og tungpustet mamma som et slips bak.


Lag Vinter-OL hjemme. Hvis dere vil fylle hele vinterferien med aktivitet for barna , kan dere hente inspirasjon fra TV-skjermen. Det betyr at barna ganske sikkert har fått masse inspirasjon til å prøve vinteridrett.


Fjelltur med barn bergen

Sett dere sammen med barna og planlegg deres eget OL-program for uken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg