fredag 20. november 2015

Fødeavdeling notodden

Henviser flere til Notodden. Dette fører til økt aktivitet, og det er et ledd i styrkingen av lokalsykehuset, sier sykehusdirektør Tom Helge Rønning. Dersom du har vært i kontakt med lege, jordmor eller fødeavdeling og tilstanden din endrer seg – må du ta kontakt igjen. Dersom du har en sykdom eller det har oppstått komplikasjoner i svangerskapet, må du kontakte lege, jordmor eller fødeavdelingen dersom det blir en forverring eller du får nye symptomer som kan være relatert til dette. Statistikken viser at føde-avdelingene i Skien og Kongsberg har vært omtrent like populære blant fødende fra Notodden de siste åra.


Gjenstående tegn: 2Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Henvendelsen må inneholde fullt navn og postadresse. Personlige spørsmål av medisinsk art kan dessverre ikke besvares per e-post.


Liste over norske sykehus er en oversikt over alle sykehus i Norge. Tabellen lister sykehus med fødeavdeling og akuttfunksjoner etter pasientgrunnlag (folketall) for lokalsykehustilbudet. Vil du vite mer om Telemark, som et fylke å bo og leve, i kan du finne mye nyttig informasjon på Visit Telemark.


Voss sjukehus er eit lokalsjukehus med akuttfunksjonar innan generell gynekologi, generell kirurgi, generell indremedisin og fødeavdeling. Ved sjukehuset er det psykiatrisk rehabiliteringsteam og barne- og undomspsykiatrisk poliklinikk. Bestill drømmeferien med Agoda. Stort utvalg av hotell i Notodden.


Gratis avbestilling! Søk etter Lege-jobber i Notodden. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 16. Kan miste akutt- og fødeavdeling.


Akutt-tilbudet på Notodden og fødetilbudet på Rjukan kan forsvinne når Helse Blefjell skal rasjonalisere driften av lokalsykehusene. Kommunefakta gir deg nøkkeltall for din kommune, og er en inngang til SSB sin statistikk på kommunenivå. Vi har også tilbud innen generell kirurgi, onkologi og urologi.


Nettbuss, Notodden er tilgjengelig på Indeed. Trafikkleder, Jordmor, Sykepleier og mer! Ofs landsråd gjelder for perioden 1. Vi skal gjøre det brennhett for folka på Stortinget om dette går sånn som det kan se ut nå. Dette skal de få svare for nå, sier Asgeir Drugli, som nå drar i gang sykehusaksjonen Notodden.


Akuttkirurgien ved Notodden og Rjukan sykehus kan kanskje bli berget. Sykehusadministrasjonen, og også styrets arbeidsutvalg, arbeider nå med løsninger som bevarer en form for akuttberedskap både på Notodden , Rjukan og Kongsberg. Styret i Sykehusaksjonen Notodden innkalte torsdag 29.


Aksjonen har gjennom flere uker gått inn i detaljene i grunnlagsdokumentene for Hovedstadsprosessen og avdekket feil, manglende kvalitetssikring og pasientframskrivninger som ikke forholder seg til realitetene. BRK-prosjektet ved Kongsberg sykehus. Hvordan blir framtidens pasientbehandling?


I utviklingen av det framtidige tilbudet vil vi vektlegge fire områder: samhandling med primærhelsetjenesten i kommunene, desentraliserte spesialisthelsetjenester, prehospitale tjenester og spesialiserte tilbud med høy kompetanse. Sykehuset Innlandet skal utvikle en ny sykehusstruktur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg