onsdag 11. november 2015

Regnskap norge

Nettbasert, brukervennlig og enkelt Prøv gratis. Oppdrag og regnskap for konsulenter, frilansere. Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Bli enda dyktigere i din rolle!

LederOppgjøret, skal gi ledere i regnskapsbransjen kunnskap, ferdigheter og konkrete verktøy for å beholde og forsterke byråets viktige posisjon som en foretrukken og tillitsvekkende, økonomisk rådgivende part i norsk næringsliv fremover. Regnskap Norge er regnskapsbransjens viktigste talerør i dialog med offentlige myndigheter. Vår oppgave er å styrke profesjonen og bransjens attraktivitet, samt bidra til at bransjen fremstår med et godt omdømme i sitt marked og omgivelser. Les mer om personvern her.


Fiken er regnskapsprogrammet for små bedrifter: Vi gjør regnskap enkelt for deg som er ikke-økonom. Med oss fikser du alt fra faktura til selvangivelse selv. Få oversikt over regnskapstall, offisielle roller, aksjonærer, adresser m.

Hvilke regnskapstjenester kan vi hjelpe deg med? Brønnøysundregistrene. Du kan sette bort alt til oss, eller bare de tingene du ikke vil gjøre selv.


Du får blant annet vår beste innboforsikring til spesialpris og inntil rabatt på andre skadeforsikringer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Gjennom dette oppkjøpet styrker vi satsingen vår der, spesielt mot næringslivet, sier konsernsjef Petter Høiseth i SpareBankNord. Troms er et svært viktig område for oss.


Dersom du ønsker å kunne utføre betalinger i DNB Regnskap koster dette 10- ekstra pr. Skal du fakturere via Vipps så belaster de - kr pr. Gjennomføring av betalinger i nettbanken koster 5- kr pr. Fra enkeltmannsforetak til små, mellomstore og store bedrifter. SpareBank Regnskapshuset SMN leverer lønn- og regnskapstjenester innenfor alle kundegrupper.


Alltid tilgjengelig. Skreddersydd deg som vil føre selv. Vi leverer Norges bredeste utvalg av kurs for alle som jobber med. Norsk Regnskap AS hjelper deg med alt av regnskap.

Det er for tiden ingen ledige stillinger. Nye regler for rapportering av mva på. Vi tilbyr komplette regnskapstjenester i tillegg til hjelp ved oppstart av selskaper. Tysvær Regnskap utfører økonomisk rådgivning og regnskapsførsel for lokale kunder i regionen og fra andre steder i landet.


Er dette ditt firma? De gode rabattene og betingelsene gjelder også for deres kunder når dere administrerer pensjonsordningen. Oppdaterte regnskapstall er avgjørende for å ha full kontroll over virksomheten, og dette gjelder like mye for et enkeltmannsforetak som for et stort konsern. Som regnskapsbyrå tilbyr BDO fagkompetanse og fleksible verktøy som sikrer at du alltid har tilgang til ferske data, og kan benytte dem som grunnlag for beslutninger i selskapet. Velkommen til Styringsgruppen Regnskap.


For oss er regnskap så mye mer enn bare tall. Det handler om å skape trygghet og forutsigbarhet i din bedrift. Regnskap og økonomisk rådgivning HK Regnskap er et regnskaps- og rådgivningsfirma for mindre og mellomstore bedrifter og organisasjoner samt selvstendig næringsdrivende.


Vi konsentrerer oss om å dekke seriøse kunders behov for regnskapstjenester, økonomisk styring og rapportering samt tilhørende rådgivning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg