onsdag 18. november 2015

Liten sjokoladekake

Liten sjokoladekake

Denne kaken smaker fantastisk! Den har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.


Liten sjokoladekake

Brownieskaken med nutella. En enkel liten sjokoladekake kan du blande sammen for hånd på noen minutter. Den tar minutter å steke og kanskje like lenge å avkjøle.


Mens den avkjøler rører du sammen en deilig sjokoladeglasur og fordeler den over toppen av kaken når den ikke lengre er varm. Dette er en enkel oppskrift på en herlig og lettlaget sjokoladekake , som blir litt saftig og kompakt. Kaken serveres med en syrlig ostekrem. En enkel, liten sjokoladekake som er perfekt til mange forskjellige anledninger. En farlig god kake som man fort kan spise mer enn et stykke av.


Liten sjokoladekake

Oppskriften finner du her på bloggen min Mat på bordet. Smelt smør og sjokolade over vannbad (eller i mikroovn) 2. Bland inn smør og sjokolade. Sikt inn det tørre. Her kommer oppskriften på en sjokoladekake som forsvant på et blunk da jeg hadde den med på jobben. Kakebitene på bildet er pyntet med ekstra krem, frysetørket jordbær, sjokoladebiter og friske jordbær.


Vi har feiret bursdag i dag. Med en drøss unger, og dertil hørende lydnivå. For de som er interessert i oppskrift på verdens enkleste sjokoladekake - som også slår an blant barn, kommer den her.


Og HER er oppskriften på samme kake som passer i en langpanne. Som igjen passer til en barnebursdag. Den aller første kaken er en saftig sjokoladekake med myk karamell og kaffeglasur. Neste sjokoladekake på listen er en “Devils Food cake”. Fordi den er djevelsk god vel.


Her har dere sjokoladekaken , og jeg skal si dere at Wonja har god smak, for gjett om denne kaken er god! Noen ganger er det lov å unne seg noe ekstra godt. Saftig, samtidig tung og med en fantastisk smak av mørk sjokolade vil kaken være en herlig avslutning på et godt måltid.


Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel, saftig og god. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur.


Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3! For noen dager siden lovet jeg dere min versjon av posekaka.


Liten sjokoladekake

Den du barer rører sammen på under et halvt minutt. Den ble veldig fluffy, lettspist og med min favorittglasur på toppen, slett ikke verst. Smør en liten springform eller silikonform og hell røren oppi.


Pisk egg og sukker til eggedosis. Sjokoladekake i langpanne er en enkel, men supergod klassiker som er rask å røre sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg