torsdag 5. november 2015

Gullkorn sagt av barn

Kjøp dine favorittmerker til barn på Miinto. Fri frakt ved kjøp over 499. Se vårt store utvalg av dameklær.


En forskjell mellom Norge og Sverige er at svensker og nordmenn snakker forskjellige. Svensker kan snakke fra de begynner å snakke.

Nordmenn begynner først å snakke på slutten av det de sier, men da blir de ivrige og får et slags falskt tonefall. Og da skjønner man ikke helt hva de vil si. HER ER ET UTVALG AV GULLKORN : Før var det ikke lov for faren å føde barn.


Men nå får moren og faren føde barn sammen. Forskjellen på dyr og mennesker er at når grisen blir passe tjukk, så blir den spist. En ektefelle er den fellen man går i når man gifter seg.


I gamle dager brukte de foldeskjørt. Nå er det gått av moten, men presten bruker det fortsatt rundt halsen.

Først blir man celle, så blir man barn , så blir man mamma, så blir man bestemor, så blir man oldemor og så blir man tippoldemor. Til slutt blir man gjørme. Treff til av 1sitater. Fireåringer er en fantastisk. Barn skal ikke behøve å si noe for å få.


Det er av barn og fulle folk man får høre sannheten. Spesielt barn har ikke særlig mye filter (heldigvis) når de snakker ut. En gjeng 8-åringer ble bedt om å beskrive besteforeldre. Svarene deres er både hysteriske, rørende og tankevekkende.


Besteforeldre har ikke egne barn. De som har barn gir oss ofte den rosenrøde versjonen av hvordan det er å ha barn. Selvsagt er det fantastisk, men noen ganger kan vi kikke på noen sitater om barn for å lære litt mer om den egentlige hverdagen.


Her finner du morsomme og søte sitater om barn og hvordan det er å leve med barn. Finn et stort utvalg barnesitater nedenfor. Hvis Gud hadde holdt det han sa om å la alle barna komme til seg, så hadde vi ikke trengt barnehager.


Gud skrev et gammelt testamente før han døde.

De skriver om mye pent der, og det handler om mange artige typer. Si til en mann at det er tre hundre milliarder stjerner i Universet, og han kommer til å tro på deg. Fortell ham at en benk har våt maling på seg, og har kommer til å røre den for å sjekke om det er sant. Murphys Lov Jeg skal la meg imponere av teknologi den dagen de gjør mulig å laste ned mat.


Det er presten som bestemmer når man skal graves ned. Noen gullkorn sagt av barn ! Han sender noen på gamlehjem, og så graver han ned dem som blir til overs. Av og til lurer jeg på om jeg er veldig snerpete. I stedet liker de andre sine!


At jeg ikke eier humor og MÅ se det seriøse i alle ting. De skal ikke bare være slitesterke og av høy kvalitet, men også har et tidløst og bra design som er komfortable å gå med. Siw, år: Gamle folk kan ikke lenger få barn fordi de har tørket opp innvendig, og babyer må jo ha vann mens de gror. Heldigvis, sier nå jeg, for ellers kunne man jo risikere at besteforeldrene fikk massevis av onkler og tanter som kanskje ble yngre og yngre. Det drøyeste jeg har hørt av et barn er dattera til fetteren min på år (et tivoli av ei jente!!) som kom inn til meg i stua etter at vi hadde spist pizza og sa følgende: Harald.


Nå rødderu åpp etteræ! Hvis du ikke gjør det skal jei motherfunking sifra til faren min. Gud gjorde brødre om til fisker. I Bibelen står det at man skal være snill hele tiden og frykte Gud. Gullkorn Design - Komfortable barn leker best.


Vi lager klær som oppfordrer til bevegelse, kreativitet og lek og gjennom dette skaper barnet sin egen identitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg