mandag 30. november 2015

Gå ned 10 kilo fort

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Dette brukte jeg til frokost, lunsj middag og kvelds. MÅLSETTING: Artist Rihanna (bilde) har i manges øyne drømmekroppen, men Ronny Døhli mener at målet bør være å heller bli en fantastisk utgave av seg selv fremfor å prøve å se ut som en superstjerne. Dette er fordi forbrenningen blir redusert når du går ned i vekt, forklarer Hjelmesæth.


Han viser til at en person som går ned fra 1til kilo , altså reduserer kroppsvekten med prosent, vil måtte spise prosent færre kalorier enn før kuren startet, for å holde vekten på kilo , dersom den fysiske aktiviteten er uendret.

Ta en selfie innan du börjar gå ner kg… Det som många faller på när de försöker gå ner i vikt är bristande motivation. Man tränar rätt och äter hälsosamt,men man ser ingen skillnad. På sin höjd lyckas man gå ner kilo på veckor.


Men låt dig inte luras av vågens siffror eller din spegelbild. Och för att gå ner i vikt behöver du göra av med mer energi än vad du stoppar i dig. Nå din idealvekt med Vektklubb - ned i vekt med en naturlig og enkel.


Slik går du raskt ned i vekt.

Hvis du vil gå raskt ned i vekt, spiller både kosthold og trening en stor rolle. Derimot vil du gå ned i vekt, hvis du inntar færre kalorier enn du forbrenner. Men hvis du vil gå raskt ned i vekt, så er det. De går jo ned kilo på en uke i ekstreme tilfeller i Slankekrigen så det er nok fysisk mulig å gå ned så mye så fort. For varig vektnedgang er vel anbefalingen 5-1kg per uke.


For min del synes jeg det høres hel vilt og ekstremt merkelig ut å ville gå ned kg på en måned. Du trenger ikke å trene for å gå ned i vekt med denne planen, men det er anbefalt. Det beste valget er å dra på gymmet 3-ganger i uken. Varm opp, løft vekter og strekk ut. Den første uken vi vektreduksjonen kunne bli 3-kilo ettersom det forsvinner 1-kilo vann fra kroppen, sier Hjelmesæth, som mener man i løpe av 4-uker kan gå ned totalt kilo.


Men det er ikke bare hva du spiser som avgjør hva du går ned i vekt. Med denne knekkebrødkuren kan du gå ned - kilo på uker. I lang tid har vi hørt at det beste er å gå langsomt ned i vekt dersom du skal.


Jeg har ikke motivasjon nok til å vente så lenge på å gå ned. Hvor raskt vil jeg gå ned kg med dette kostholdet.

Hvor mye kan jeg forvente å gå ned i vekt med lavkarbo. Hvordan gå ned så fort som mulig ? Vil så gjerne komme ned til kg, men det går. For å få en helsemessig forsvarlig og varig vektreduksjon anbefales det ikke å gå ned mer enn kilo i uka. Har spiseforstyrrelse. For svært overvektige kan imidlertid kilo i uken være greit.


Som tidligere nevnt så er dette et hårete mål, du vil kunne gå ned 6-kilo på perioden uten at det er spesielt urealistisk, men tar du deg måneder så begynner og bli mer realistisk, men det kreves et kosthold uten noe særlig mye annet en grønnsaker og vann (styr unna frukt) og løping. Det er mulig du ikke kommer til å like den. Går du for fort ned i vekt går du lettere opp igjen.


Kroppsvekten vår er nøye regulert, og kroppens ønske er at vekten skal være stabil på den høyeste vekten vi har hatt i løpet av livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg