torsdag 12. november 2015

Riskrem engelsk

Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Vi har én oversettelse av riskrem i nynorsk- engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Creamed rice (riskrem ) recipe with nutritionvalues and allergens.


Riskrem følger med i jula for mange.

Det hører og med med en hel skoldet mandel som gjemmes i riskremen, og den som finner den får en gave. Hos oss er det en marsipangris. Hjemmelaget riskrem er for mange en herlig avslutning på julemiddagen. Det blir ikke jul før du har spist riskrem med rød saus til dessert. I min familie har det alltid bare vært min mamma og jeg som har elsket riskrem - men dermed mer på oss.


Har du dårlig ti kan du bruke ferdigkjøpt risengrynsgrøt og servere desserten med kjøpt rød saus - men desserten blir uten tvil best om du lager både risgrøten og dessertsausen selv. Personlig foretrekker jeg ekte. Rør potetmel ut i kaldt vann.

Tilsett potetmelblandingen i den kokende saften i en tynn stråle samtidig som du rører rundt. Risgrøt blir ofte servert julaften formiddag. Til riskremen hører rød saus.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. One important reason to prepare this porridge during the day of Christmas Eve is that the leftovers are used to make a traditional dessert commonly served after dinner. The mildly sweetened fluffy dessert is topped with a red berry sauce. Ekstra god blir den servert sammen med hjemmelaget jordbærsaus. Til selskap kan du gjerne gjemme en skåldet mandel i riskremen, for selv voksne gjester synes det er litt artig å være den som får mandelen!


Her finner du tips til hvordan du kan koke risgrøt i stekeovnen, om du skal ut og gjøre de siste ærend før jul. Man kan lage riskrem av rester etter risengrynsgrøt. På grøt som blir stående uten lokk og uten omrøring vil det danne seg snerk. Er grøten for tynn, kan den kokes på svak varme til den tykner.


Den kan nytes som dessert. De har oversatt julebordsmenyen til engelsk her, men syntes det hørtes rart ut, stemmer disse? Det endte med at vi dro hver til vårt, hjem til foreldre, pinnekjøtt og ribbe.


Det vanskeligste er å beregne hvor mye ribbe som skal til. Fra det lille kjøkkenet i Eldresenteret kom varme tarteletter med rekekabaret og sprøstekt ribbe.

Kva med å omdirigere til riskrem ? Kakemilla Hei og velkommen til bloggen min! Her finner dere en del av mine favorittoppskrifter som alle er gjennomprøvd av meg selv og alle bildene er tatt av meg hjemme på mitt eget kjøkken. Der finnes også riskrem , fullt utstyrt med mandel og det hele, samt utallige fristende desserter. En imøtekommende kompleks duft, svak mandel.


Men vennene forsvant, og piken ble sendt videre til Auschwitz - til kongen og dronningen av Dødsriket, Maria Mandel og dr. Norwegians have a similar dish called riskrem (“rice cream”) an as in Denmark, the person finding a hidden almond in the dessert wins a mandelgave (almond present) in the form of a marzipan pig or the like. The dessert may contain almonds for flavour, but mostly chopped on top as decoration.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg